Premazan svim mastima

U ličko selo stiže misteriozni inspektor Dinko Duda: "Ako publici neće biti drag, napravio sam dobar posao"

Stjepan Perić (Foto: Nova TV) Stjepan Perić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Perić (Foto: Nova TV) Stjepan Perić (Foto: PR) +0 Stjepan Perić (Foto: Nova TV) Galerija

Stjepana Perića od utorka ćemo gledati u seriji ''Na granici'' u ulozi inspektoraDinka Dude.

Poznati glumac Stjepan Perić pridružio se glumačkoj ekipi serije "Na granici" u kojoj ćemo ga gledati u ulozi misterioznog inspektora Dinka Dude. Stjepan nam je u razgovoru otkrio kako se pripremio za novu ulogu, po čemu će pamtiti snimanja i što možemo očekivati od njega u skoroj budućnosti. 

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Bit će tu svega! Zvijezda naše hit serije otkrila nam je planove za ljeto, ali i s kim bi od holivudskih faca voljela raditi

"Dinko Duda je negativac, premazan svim mastima, egoist i sadist. Karakterom smo potpuno drugačiji, ali baš zato mi je zanimljivo igrati ga. Ključno je razumijeti razloge i motive zašto je netko takav kakav jest i moći ga obraniti. Naravno razumijeti čovjeka nikako ne znači i osobno se slagati s njegovim postupcima i stavovima. Ipak, moraš ih shvatiti i prihvatiti kao svoje da bi ga mogao odigrati. Kada se to dobro posloži, dalje je lako", objasnio nam je Stjepan.

Osim što je učio tekst, za ovu zanimljivu ulogu posebno se pripremao.

"Pogledao sam par filmova i serija sa sličnim likovima. Nikada to nije samo učenje teksta, često razmišljam o ulozi dok snimam i promatram svijet tražeći u stvarnosti detalje koji bi je obogatili. Uvijek postoji i par tajnih sastojaka koje ću zadržati za sebe'', priznao je. 

S uklapanjem na setu nije imao nikakav problem, a i sam priznaje da je to komedija mentaliteta sa sjajnim glumcima.

"To je ekipa s kojom sam već puno radio na više projekata, tako da sam se odmah uklopio", rekao nam je Stjepan.

A upravo su kolege ono po čemu će najviše pamtiti snimanja, no nažalost i po jednoj nezgodi. 

''Pamtit ću snimanja prije svega po suradnji s dragim kolegama Sinišom Ružićem, Filipom Juričićem, Mijom Kevom i Enesom Vejzovićem. Pamtit ću ga i po tome što sam u jednom periodu snimanja doma uganuo gležanj i slomio ligament pa sam za nekoliko scena imao dublera, a ja sam snimao samo krupne kadrove. Produkcija Nove TV mi je tada stvarno maksimalno izašla u susret i zahvalan sam im na tome. Kad se tako nešto dogodi čovjek ponovno shvati koliko je lijepo raditi i biti zdrav", priznao je Stjepan. 

Otkrio nam je i kakve reakcije očekuje na lik Dinka:  "Ako Duda publici neće biti drag, znači da sam dobro napravio posao", zaključio je. 

Osim snimanja serije "Na granici“ Stjepan nam je otkrio na kojim još projektima radi.

"Nakon nekoliko godina ponovno snimam s Nevijom Marasovićem. U filmu igram jednu od glavnih uloga. Nismo još završili sa snimanjem i to je trenutno sve što vam smijem reći, a kada film bude gotov imati ćemo priliku za neki novi razgovor", otkrio nam je Stjepan.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene