Tajnoviti Diego

Brazilac koji je zaludio Hrvatice otkrio nam je je li zauzet: ''Kad sam u vezi, baš je vatreno''

Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Siqueira (Foto: Anamaria Batur) Diego Siqueira (Foto: Anamaria Batur) Diego Siqueira (Foto: Anamaria Batur) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) +0 Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Diego Siqueira osvojio je srca publike i žirija vatrenim nastupom u Supertalentu, no njegov put do tamo nije bio nimalo lak.

Diego Siqueira prvi je finalist showa Supertalent, koji je oduševio gledatelje i žiri svojim plesom. Time je ostvario svoj san, no put do njega bio je trnovit.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Polako ostvaruje snove Proslavio se u hit-showu, miljenik je žena, a komentarom o ljubavnom životu dobro nas je nasmijao

Naime, Diegov život i odrastanje u Brazilu i odrastanje u siromaštvu nisu bili jednostavni, no danas su stvari drugačije. 

"Život mi nije težak kao što je bio kad sam odrastao. Sad je drugačije, nisam više dijete i želim neke druge stvari, borim se da nađem ono što trebam, tako da mi je dobro", otkrio je Diego.

Zahvaljujući poslu kojim se bavi, a to je ples, uspijeva zaraditi dovoljno za pristojan život.

"Zasad da. U Zagrebu sam tek šest mjeseci, tako da još ne znam baš kako sve funkcionira, moram još dosta toga otkriti. No zasad je sve u redu", izjavio je Diego.

Iako iz dalekog Brazila, Diego je svladao hrvatski jezik bez problema, tu i tamo mu se potkrade pokoja greška: "Tu sam već osam godina, samo što sam prije živio u Kutini pa zbog toga. Tamo sam naučio hrvatski, trudim se."

Diegovi roditelji živjeli su u lošim uvjetima, no Diego im nastoji pomoći koliko može jer oduvijek je imao njihovu veliku podršku.

"Nadam se da im pomažem. Prije to nisam mogao, ali sada da, i nadam se da ću moći nastaviti", priznao je.

S obzirom na to da je u Hrvatskoj već duže vrijeme, dotakli smo se i teme ljubavi, a Diegu je to pitanje pomalo teško palo.

"Teško pitanje. Recimo da više ne. Imao sam curu tri godine, ali sada sam sam. Ne znam kakva je situacija", tajnovit je Diego.

No možda baš na Supertalentu upozna zanimljive obožavateljice, a s obzirom na strast i emocije po kojoj su Brazilci u svijetu poznati, na tom području zgodni Diego ne bi trebao imati problema.

"Vidjet ćemo, ako uspijem. A mi Brazilci sve što radimo, radimo s puno emocija. Kad smo u vezi, baš je vatreno", s osmijehom priznaje Diego.

Najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Liama Hemswortha (Foto: Profimedia) Dom Liama Hemswortha (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Dom Liama Hemswortha (Foto: Profimedia) +1 Cherin dom (Foto: Profimedia) Celebrity Glumac se vratio u požarom uništeni dom, zatekao ga je strašan prizor: ''Ovo je od njega ostalo''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) +3 Geena Davis (Foto: AFP) Celebrity Nekad je zavodila Brada Pitta i osvajala osmijehom: Zvijezdu legendarnog filma teško ćete prepoznati...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene