Damir Kedžo i njegova plesna partnerica Helena Janjušević ispali su iz showa "Ples sa zvijezdama".

Galerija


Od talentiranog pjevača, ali i plesača, Damira Kedže i njegova plesne partnerice Helene Janjušević oprostili smo se u prošloj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj su otplesali strastveni tango i našli se u dvoboju s Marko Grubnićem i Elom Vuković s kojima ćemo se družiti i ove nedjelje. 

Vezani članci Plesni dvoboj u rumbi (Video: Ples sa zvijezdama) - 1 Žiri im nije bio naklonjen: Show "Ples sa zvijezdama" napustili Damir i Helena Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Svoj posljednji ples otplesali su Davor i Valentina: ''Hvala svima na ovom prekrasnom iskustvu''

Zahtjevne pripreme i treninzi za show tekli su glatko, no Damir se tijekom njih nije mogao pomiriti s dvije stvari koje su mu pomalo išle na živce.

"Tijekom priprema za show na živce su mi najviše išle dvije stvari. Činjenica da si ne opraštam kada pogriješim i činjenica da se ona stalno ljuti na mene što stalno kasnim", otkrio je Damir.

Njemu i Heleni je žao što su ispali iz showa, a pogotovo iz jednog razloga.

"Žao mi je zapravo što nismo otplesali sve do kraja", Helena.

Damir se odlično snašao u svim plesovima, no tango mu je predstavljao poseban izazov kojeg nažalost, nije uspio svladati.

"Najteže mi je bilo ulovit tango. Teške su mi bile sve te varijante u kojima ima puno filozofija, jer sam ja van okvira. Tako da mi je to bilo najteže", priznao je Damir. 

On se tijekom showa nije bojao nastupa na pozornici, ali ocjena žirija u sastavu Dinka Bogdanića, Tamare Despot, Almire Osmanović i Nicolasa Quesnoita itekako jest.

"Više se toga ne bojim, ali najviše sam se bojao ocjena žirija, zato jer sam se i u školi toga najviše bojao", otkrio nam je Damir.

Ipak, jedan komentar mu je jako puno značio i pamtit će ga još dugo vremena.

"Kad mi je Tamara rekla da sam ja zvijezda koja najbolje interpretira zadane plesove. To ću pamtit godinama", priznao je Damir.

A Helena je uoči početka showa dobila savjet od svojih najbližih kojeg će također dugo vremena pridržavati i u životu.

"Mama i tata su mi rekli su ponosni na mene i da idem samo hrabro kao i dosad", otkrila nam je Helena.

Iako su Damir i Helena iz showa ispali, ovaj simpatični par i dalje dobiva ogromnu podršku vjernih navijača.

"Hvala što se navijali za nas i na svim predivnim porukama koje dobivamo i dan danas, nakon što smo ispali, nadam se da će to tako i ostati jer Helena i ja vam pripremamo još dosta iznenađenja", otkrili su nam.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Je li počelo? Pred domom Meghan Markle i princa Harryja viđeno vozilo hitne pomoći, nadlijeće ga i helikopter