škakljive scene

Kao od majke rođena: Internetom kruže snimke gole glumice koju navodno ljubi Brad Pitt

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alia Shawkat, kako pišu strani mediji, mjesecima je u vezi s Bradom Pittom, no ona to opovrgava i kaže da su samo prijatelji te si daju poslovne savjete, pa se često druže.

Već se mjesecima nagađa da je Alia Shawkat (31) u vezi sa 25 godina starijim Brad Pittom, a iako je to nedavno negirala malo tko joj vjeruje. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ima neobičan stil Brad Pitt ljubi 25 godina mlađu kolegicu? Evo tko je žena koja je potpuno drugačija od njegovih bivših

Naime, viđeni su skupa u nekoliko navrata i izgledali su jako prisno. Usto, često su se družili tijekom samoizolacije i Alia je dolazila u njegovu vilu u Los Angelesu. 

Zadnjih dana su se internetom počele širiti internetom golišave snimke glumice iz filma "Duck Better" iz 2018. Na nekima je Shawkat potpuno gola dok je na drugima u toplesu. Radnja filma prati dvije žene, Naimu i i Sergio koje se upoznaju u noćnom klubu i odluče se bolje upoznati tako da skupa provedu 24 sata i upuštaju se svakog sata u seksualne odnose. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lala_magazine out now

A post shared by Alia Shawkat (@__mutantalia__) on

Dio filmskih kritičara je istaknuo kako je lijepo vidjeti drugačiju, žensku perspektivu, no neki su ocijenili da priča nije dovoljno razrađena. 

Inače, Shawkat tvrdi da su ona i Brad samo prijatelji te si pomažu oko producentskih poslova, odnosno međusobno se savjetuju. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene