Povodom 71. rođendana aktualnog američkog predsjednika, njegova supruga Melania Trump čestitala mu je na društvenim mrežama prigodnom čestitkom, a jedan maleni detalj zbunio je javnost i izazvao burnu raspravu.


Američki predsjednik Donald Trump sredinom tjedna proslavio je svoj 71. rođendan, a njegova mu je supruga na sebi svojstven način čestitala i putem društvenih mreža. "Sretan rođendan, gospodine predsjedniče", bilo je otmjeno ispisano na čestitci, no na sredini papira pojavila se i sićušna mrlja za koju su mnogobrojni pratitelji prve dame na Twitteru odmah digli frku.

Vezani članci Donald i Melania Trump Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan Donald Trump baca toaletni papir ljudima pogođenima uraganom "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat

O čemu se tu zapravo radi i je li spomenuta mrlja nastala sasvim slučajno ili je jednostavno dio čestitke, ne zna se, ali jedno je sigurno - ni jedan Melanijin potez ne može proći bez negativnih komentara javnosti, koja je gotovo četiri mjeseca, koliko je novi predsjednik na vlasti, još uvijek podijeljena. Mnogi pratitelji već su zaključili da je ova mrlja nastala zbog previše "spray tana" – umjetnog tena na kožu, što čudi, budući da Melania nikada nije previše preplanula, već njeguje prirodan look već nekoliko godina, a posebno otkad je postala prva dama.