Žene su poludjele za Dukagjinom kada ga je Dua Lipa počela objavljivati na društvenim mrežama.

Galerija


Popularna pjevačica nije jedina zvijezda u obitelji Lipa.

Vezani članci Obitelji nestalih traže da se riješi pitanje nestalih osoba (Foto: Dnevnik.hr) Obitelji nestalih iz regije sjeli zajedno za stol: ''Kad to možemo mi, kompromis mogu naći i političari'' Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke

Radi o 23-godišnjoj pjevačici Dua Lipi koja je bila glavna zvijezda nedavo održanih dodjela Grammy i BRIT nagrada. Ipak, na ovim posljednjim još je jedan član njezine obitelji došao u središte pozornosti.

Radi se o njezinom ocu Dukagjinu Lipi o kojem se već pisalo, jer su žene naprosto poludjele za njim kada ga je Dua počela objavljivati na društvenim mrežama. A nakon dodjele BRIT nagrada na kojoj je blistao u elegantnom odijelu, klub njegovih obožavateljica se proširio.

U njega se "zagledao" i komičar te voditelj dodjele Jake Whitehall koji se našalio kako dotični izgleda poput "srebrne lisice", što je engleski naziv za atraktivnog muškarca sa sijedima, a društvene mreže nekoliko su dana gorjele od raznih komplimenata na račun njegovog izgleda. 

Svojedobno, Dukagjin je bio član popularnog kosovarskog rock benda pa mu glazbeni svijet nije stran, a neki mediji ga nazivaju i "kosovarski Clooneyjem".

Ipak, njegovo srce pripada samo jednoj, njegovoj supruzi Anesi koja je također vrlo atraktivna, pa nam je potpuna jasna ljepota mlađahne pjevačice koja je postala prava pop senzacija.

A popularnost se naglo povećava i njezinom tati kojeg na Instagramu prati čak 180 tisuća obožavatelja. On ne skriva koliko je ponosan na svoju kćer i obitelj, ali niti koliko je zaljubljen u svoju suprugu.

U našoj galeriji se uvjerite zašto je markantni Kosovar pokupio toliko simpatija.  

Desetljećima je u svom domu imao seks-kult, oženio je 15-godišnjakinju, no tek je sad priveden

Ovako slavna pjevačica izgleda kada se sredi na Instagramu, a desno je stvarno stanje stvari

Tko je platio luksuzni provod? U nekoliko dana s prijateljicama spiskala 3 milijuna kuna