Nova sezona ultra popularne serije 'Game of Thrones' počinje 24. travnja, a za vas koji ste nestrpljivi donosimo jednu uistinu zanimljivu stvar.


Da, da, svi znamo da je King's Landing u stvari Dubrovnik, ali uvijek samo ga mogli vidjeti samo onako kako nam je to režiser prikazao. Maštovita ekipa serije 'Game of Thrones', za sve nas koji jedva čekamo početak nove sezone, napravila je interaktivnu mapu Westerosa. Sada svih sedam kraljevstva možemo vidjeti u 360 stupnjeva.

Vezani članci Maksim Mrvica (Foto: PR) Maksim Mrvica u novom spotu sa šibenske tvrđave probudio slavenske bogove Lisa Bonet (Foto: AFP) Rijetko pojavljivanje žene koja je ukrotila dva seksi muškarca za kojima uzdišu žene diljem svijeta

Već je sama uvodna špica osvojila brojne nagrade, a o glazbi da i ne govorimo, sada imamo sve to, ali još bolje. Video možete zaustaviti u bilo kojem trenutku i mišem pretraživati okoliš, možete to činiti i dok video traje, ali čemu žurba.

Nova sezona počinje 24. travnja, a tvorci kažu kako nasilja, spletki, seksa i nevjerojatnih zapleta, ni ovoga puta neće nedostajati.

Svakako vam moramo reći, dok prolazite između nogu statue Bravvosa, ne gledajte gore!