INSTA TJEDAN

FOTO Instagram zamalo srušen zbog ovih fotografija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga tjedna Instagramom su dominirale žene.

Cijeli Insta tjedan započeo je s izazovnom Rihannom. Zločesta djevojka RiRi, kako se i sama nazivan, nedavno je snimila seksi fotografije za magazin Lui na kojima je potpuno gola.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Neke fotografije Rihanna je objavila na Instagramu zbog čega joj je profil blokiran – zbog istih fotografija joj pak nije blokiran profil na Twitteru. 'Taj je račun blokirao naš automatizirani sustav. Ispričavamo se zbog neugodnosti', izjavio je glasnogovornik Instagrama.

Seksi fotografije objavila je i prijateljica Justina Bibera za koju se sumnja da bi mu mogla biti i djevojka. Nakon turbulentne veze sa pjevačkom zvijezdom Selenom Gomez, teen senzacija 'pala' je na atraktivnu 18-godišnju Yovannu Venturu.

I dok tek pokušava osvojiti i simpatije fanova slavnog Biebera, španjolska manekenka već ima velik broj pratitelja na Instagramu zahvaljujući svojim atraktivnim fotografijama.

Instagramsku prašinu podigla je i Madonna jednom od svojih fotografija. Na njoj je Madonnin prijedlog za odjevnu kombinaciju koju je planirala obući za gala večeru.

'Ovako sam htjela na Met Galu, ali Anna je rekla 'Ne'', napisala je Madonna.

Naya Rivera pronašla je način kako skrenuti pažnju s tračeva koji su se počeli širiti o njoj.

'Bilo koji izvještaji ili glasine o tome da je Naya Rivera dobila otkaz u seriji 'Glee' su apsolutno netočne. Kraj priče', rekao je njezin agent.

No Naya je i prekinula zaruke, a sve više se okreće svojoj seksi strani. U zadnje vrijeme objavljuje provokativne fotografije na svojem Instagramu koje su izazvale pravu pomutnju.

A stranim divama pridružila se i jedna naša. Poznata pjevačica Maja Šuput održala je nastup u hotelu Olympia u Vodicama, a očito je zabava potrajala do ranih jutarnjih sati budući da je Maja sljedeće jutro iskoristila za opuštanje i odmor.

Vrckava Maja na svom je Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a u prvom su planu bili njezini raskošni atributi.

'Najbolji način za ispijanje prve kave', napisala je Maja u opisu fotografije, dok uživa u brčkanju i relaksaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene