Instagram profil Dwaynea Johnsona pokazuje njegovu pravu, iskrenu i nježnu stranu.

Galerija


Svi mi pratimo brojne svjetske zvijezde putem društvenih mreža, njihove živote imamo na dlanu, oni nam pokazuju što rade od jutra do mraka, međutim nitko to ne radi bolje od holivudskog glumca Dwaynea Johnsona.

Vezani članci Rusi na društvenim mrežama Što se tamo događa?! Ruske objave na društvenim mrežama mogu biti vrlo... posebne Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Hrvat koji nije "sjeo" baš svima dostigao milijun obožavatelja na Instagramu

Njegove luckaste objave i prigodni tekstovi iz dana u dan mu donose sve veći broj pratitelja na Instagramu i njegov profil je jedan od najpopularnijih.

Stoga ako niste Dwayneov obožavatelj, uskoro ćete to postati. Samo bacite pogled na njegov profil i sve će vam biti jasnije.

Mi smo izabrali nekoliko objava koje pokazuju tko je uistinu Dwayne Johnson. Neke od njih pokazuju kako posprema igračke s kćerkom, kako je uči plivati, hrani suprugu dok ona doji njihovo najmlađe dijete, sprijateljuje se s bijelim kitovima, uživa u prirodi, dopušta kćeri da mu lakira nokte, spašava životinje ili poštuje tradicijske običaje.

Sigurni smo da će vam se svidjeti nježna strana ovog poznatog holivudskog snagatora.