Buran tjedan

FOTO Prozirna haljina, sramotna fotografija i prekid prijateljstva

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tjedan iza nas obilježili su dodjela nagrada, prekid prijateljstva, skupocjeni automobil i jedna sramotna fotografija.

Na Instagramu je opet bilo svega. Tjedan iza nas bio je odličan za slavnu pjevačicu Rihannu. Na dodjeli nagrada iHeartRadio pjevačica je trijumfirala u čak četiri kategorije - za najbolju hip hop pjesmu, pjesmu godine i najbolje obožavatelje. A kući je ponijela i najvažniju nagradu - za umjetnicu godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Prvi ovogodišnji INSTA tjedan INSTA tjedan: Nova godina, nove fotke na Instagramu

Pobjednica večeri u prozirnom izdanju

A i glumica Lilly Ghalichi, poznata po ulozi u seriji 'The Shahs of Sunset', također može biti zadovoljna, budući da joj je njezin zaručnik Dahr Mann za rođendan poklonio bijeli Rolls Royce vrijedan pola milijuna dolara.

Glumica, koja je proslavila svoj 31. rođendan, svom se zaručniku zahvalila dugim, strastvenimm poljupcem koji je podijelila i s fanovima na Instagramu.

Kim Kardashian je pak objavila 'sramotnu fotografiju' na svom Instagram profilu.

Kako se njezino treće vjenčanje bliži, Kim se očito prisjetila svojih mlađih dana. Na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj je sa svojim tatom, njezina starija sestra Kourtney je u pozadini, a Kim se srami svoje frizure koju je nosila u srednjoj školi. Da je danas potpuno modno osviještena pokazala je i drugom fotografijom na kojoj je s utjecajnom urednicom američkog Voguea Annom Wintour.


No, ovo čini se nije bio dobar tjedan za mladu pjevačicu Selenu Gomez. Selena je prestala pratiti gotovo sve svoje prijatelje na Instagramu. Ne zanima je što rade niti njezine nove prijateljice Taylor Swift, Ashley Benson, Vanessa Hudgens, a prestala je pratiti i svoje donedavne prijateljice Kylie i Kendall Jenner.

Navodno je 21-godišnja pjevačica poludjela kada je pročitala poruke koje je mlađahna Kylie slala Bieberu. Osim toga, Kylie je Justinu slala i svoje fotografije. Sve to bilo je dovoljno da Selena odluči prekinuti novopečena prijateljstva s fatalnim sestrama.

Beyonce i njezin suprug Jay Z udružili su snage, te će otpjevati svoje najbolje duete na turneji ovoga ljeta 2014. 'Crazy in Love', 'Bonnie and Clyde' , 'deja Vu', 'Upgrade U', 'Drunk in Love', 'On the Run'... te mnoge druge sigurno će se naći na repertoaru. Turneja počinje 25. lipnja u Miamiju, a završava u San Franciscu 5. kolovoza. Vijest su naravno objavili i na svojem Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene