Obilježili tjedan

Poziranje u toplesu, ozljede i velike promjene - sve na jednom mjestu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ni ovoga tjedna poznate zvijezde nisu zakazale pa su nas svakodnevno informirale o svojim slavnim životima na Instagramu.

U ovotjednom pregledu tjedna
Prevladavala je tema jedna.
Kakav bi to Showbizz bio
Da vruće afere nije otkrio.
Imali smo tako jednu smrt i oporuku,
Sisu, guzicu, flašu i krvavu ruku.
Proslavili smo i rođendan peti,
A Tony je opet bio na tapeti.
Pratili smo i britansku kraljicu,
otkrili Biebera kako puši maricu.
No, aferama još se ne vidi kraja
Beckham je u glavu dobio jaja.
Do sljedećeg tjedna trudit ćemo se još
Da nas ne stavite s drugima u isti koš.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Nakon ovako malo drugačijeg pregleda tjedna, osvrnut ćemo se i na najpopularnije događaje s Instagrama.

Da je Instagram natjecanje, tko bi pobijedio?

Ni ovoga tjedna poznate zvijezde nisu zakazale pa su nas svakodnevno informirale o svojim slavnim životima. No, ne možemo ne zamijetiti da bismo, prema pregledu svih objavljenih fotografija, tjedan iza nas mogli nazvati tjednom poziranja u toplesu, beba, ozljeda i promjena.

Pa krenimo redom.

Nizozemski model Doutzen Kroes oduševila je obožavatelje na Instagramu objavivši da čeka drugo dijete. 29-godišnja Kroes objavila je fotografiju na kojoj je ruku nježno položila na svoj trudnički trbuh. 'Ovo nije stara fotografija, ovo je novo! Sretna sam što mogu podijeliti s vama vijest da čekamo dijete', napisala je ljepotica pokraj fotografije.

Još je jedna slavna mama podijelila s obožavateljima fotografije iz svog privatnog života. Čini se kako popularna Beyonce uživa u svakodnevnom životu, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u seksi satenskom donjem rublju dok se igra sa svojom kćerkicom Blue Ivy.

U potpunosti naga poznata pjevačica Miley Cyrus gotovo je neprepoznatljiva na naslovnici 'W' magazina, a nekoliko fotografija sa snimanja podijelila je i s obožavateljima na svom Instagram profilu.

Sestre Kardashian ovog su nas tjedna počastile fotografijama njihove igre na trampolinu, koja je neslavno završila za Kylie Jenner. Kylie je objavila fotografiju na kojoj prekriva lice rukom. 'U bolnici zahvaljujući Khloe Kardashian', napisala je u opisu fotografije.

'Mama je rekla da nije nikada mislila da će me morati voditi doktoru zbog ozlijede na trampolinu u ovoj dobi', napisala je. Također, Kylie je objavila rat svojoj starijoj sestri: 'P.S. Bilo je bolno napraviti ovu fotografiju.'

Kim Kardashian se vratila svojim korijenima i potamnila svoju, donedavno plavu kosu.

'Živcira me to što sam promijenila boju kose. Željela sam potamniti kosu jer sam imala osjećaj da su svi oko mene posvijetlili kosu i budući da smo krenuli snimati novu sezonu ' Keeping Up With the Kardashian' željela sam promjenu. Ali sada mi nedostaje moja plava kosa. POMOĆ! Što da radim? Da opet posvijetlim kosu ili da ostanem tamna?', napisala je Kim na Mobio INsider.

Za stranim zvijezdama nisu zaostajale ni naše domaće. Pjevačica Maja Šuput svojim zanimljivim stylingom pohvalila se na fotografijama s 5. rođendana InMagazina.

Karirana suknja i žarko crveni kratki kaputić s mašnom bili su neuobičajena kombinacija koja je sjajno pristajala Maji koja na svojim nastupima često nosi pripijene seksi haljinice i duboke dekoltee.

Supruga Dine Drpića, Nives Celzijus Drpić, počastila je obožavatelje golišavom fotografijom sa snimanja. 'Danas na snimanju nosim samo štikle, prekrasan make up Sanje Agić i frizuru salona Frezze... Zato bolje da eksam ovu Medušku i ubijem tremu', napisala je Nives u opisu fotografije.

Nives je bocom pića i crnom tkaninom prekrila bradavice, ali obožavatelji su mogli uživati u pogledu na njezine grudi i ravan trbuh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene