INSTA tjedan

FOTO Nova frizura, mišići na izvolite, proslave... Evo o čemu se pričalo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što ste propustili protekloga tjedna u svijetu slavnih? Pa bilo je puno toga zanimljivoga... kao i uvijek kada su u pitanju poznati ;)

Vraćamo vaš omiljeni pregled tjedna! U INSTA tjedan rubrici subotom ćemo opet pobrojati najbolje objave domaćih i stranih zvijezda koje nas uveseljavaju svojim objavama na društvenim mrežama. Pa krenimo redom... jeste li vidjeli objavu Khloe Kardashian?

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Khloe Kardashian pokazala mišiće i odgovorila kritičarima koji su je nazivali debelom

E pa reality zvijezda pokazala je svoju transformaciju. Naporno je radila zadnjih godinu dana na svojem tijelu, te je pokazala svoje trbušne mišiće: 'Moje fitness putovanje bilo je dugo. Ideja fitnessa nije da budeš boji od drugih, već je stvar u tome da budeš bolji nego prije. Još nisam gdje bi željela biti i hoću li ikada biti. No zdravija sam i zahvaljujući redovitom vježbanju polako vidim rezultate'. 

Naravno, tjedan ne može proći bez njezine starije sestre Kim Kardashian koja je otela svu pozornost obojavši svoju tamnu kosu u platinasto plavu kako bi je premijerno prikazala na Balmain reviji u Parizu.

 

Beyonce je izazvala pozornost na Instagramu. Objavila je misterioznu fotografiju ruke na mikseti, a mnogi su se dmah ponadali kako vrijedno radi na svom novom albumu. Da stvar bude bolja, istu fotografiju ruke, na potpunoj istoj mikseti objavila je i Cara Delevingne pa se počelo šuškati i o zajedničkoj suradnji.

 
 
45-godišnja latino diva Jennifer Lopez nema problema s dijeljenjem trenutaka iz privatnog života, a njezina je najnovija fotografija samo raspirila maštu. Ovoga je tjedna privukla pažnju u seksi zelenoj 'IT' haljini te pokupila hrpu lajkova.
 
 


I Miley Cyrus jako voli društvene mreže. Iskoristila je tu priliku kako bi se našalila i stala na kraj glasinama da je trudna. Objavila je fotku na kojoj je namontirana beba-pizza.



Putem Instagrama slavni glazbenik Justin Timberlake čestitamo je svojoj trudnoj supruzi33. rođendan. Par će kroz mjesec dana dočekati i svoje prvo dijete.

 

Slavio je i Justin Bieber. Teen zvijezda navršio je 21. rođendan, što znači da je i službeno punoljetan u Americi. Zabavljao se u društvu prijatelja, a poručio je kako je sada zreliji i odgovorniji.

 

I David Beckham podijelio je s obožavateljima poseban trenutak. Njegov najstariji sin Brooklyn proslavio je 16. rođendan, a on je na svojem Facebooku podijelio i zajedničku fotografiju.

 

Što se tiče domaćih zvijezda, Severina Vučković otkrila je poklon koji je njezin sin dobio za 3. Rođendan. Radi se o dresu Real Madrida s potpisom  igrača među kojima je i Ronaldo.

 

Od ostalih vijesti, Maja Šuput je s fanovima podijelila vijest o objavi svojeg novog video spota za 'Hej Balkano!'. Zanimljivo je u našem svijetu zabave, zar ne? SHOWBUZZ.hr – danas pišemo ono o čemu će sutra svi pričati :)

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene