Mnoštvo trenutaka

Najbogatija od svih klinaca na Instagramu - Obilježila je tjedan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakav pogled na poslu, kakav izgled u mladim danima... najbogatija od svih bogatih klinaca na Instagramu te seksi anđelica koja je ovog tjedna pokorila svijet svojim izdanjem. Sve to na jednom mjestu!

Instagram je proteklog tjedna obilovao zanimljivim fotografijama slavih osoba. Neke od njih donosimo u sklopu pregleda INSTA tjedna.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

Kim Kardashian je na svom profilu objavila još jednu fotografiju malene North West. Očito je koliko je 33-godišnja majka ponosna na svoju djevojčicu pa koristi svaku priliku kako bi se njome pohvalila cijelom svijetu.

Još jedna majka je ponosna na svoju djecu, kao i na voljenog supruga. Hrvatska je to dizajnerica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić, koja redovito na Instagramu objavljuje obiteljske fotografije iz Japana.

A iz Londona je stigla fotografija na kojoj ljubiteljica mode i lijepog nakita, Andrea Čermak, pozira s Victoriom Beckham. Fotografiju je na Instagramu objavio dizajner nakita Nenad Sovilj, čije je remek-djelo, sovicu od srebra i mjesečevog kamena, Andrea nosila oko vrata.

U Londonu je boravila i Oprah Winfrey koja je tom prilikom pozirala s dečkima iz benda One Direction. Nasmijana lica mladih zvijezda govore gotovo sve o uzbuđenju kojeg osjećaju u prisustvu istinske svjetske dive.



Glumac Eric Stonestreet pohvalio se svima kako odličan pogled ima na poslu. I to u stražnjicu Sofie Vergare. Moramo priznati kako je taj 'pogled' u jednu ruku obilježio cijeli tjedan. Vergari nije bilo pretjerano drago što ju kolega iz serije 'Moderna obitelj' iskoristio njezin trenutak opuštanja, no zato su njezini obožavatelji došli na svoje.

>> Kakav pogled ima na poslu!

Kendall Jenner
je ovog tjdna proglašena najbogatijom od svih bogatih klinaca na Instagramu, a Heidi Klum se prisjetila kako je izgledala prije mnogo godina.

Tjedan koji će uskoro biti iza nas ostat će zapamćen po još jednom glamuroznom Victoria's Secret Fashion Showu. Candice Swanepoel i Alessandra Ambrosio 'bombardirale' su Instagram zanimljivim fotografijama na kojima se vidi kako se poznate anđelice zabavljaju iza pozornice.



A jedna bivša anđelica, Miranda Kerr, objavila je fotografiju koja je pobrala sve loše komentare. Izgleda kako je 30-godišnja ljepotica objavila svoju Photoshopiranu verziju s vidljivo smanjenim strukićem. Zanimljivo je to da je Miranda istu fotografiju objavila prišle godine u originalnom izdanju pa se njezini pratitelji na Instagramu pitanju koga to pokušava zavarati.

Od naših slavnih faca, na Instagramu se svojom novom edukacijom u Španjolskoj pohvalila Fani Stipković. Maja Šuput je okazala kako izgleda njezin idealan dan, a Kristina Bradač je objavila znakovitu poruku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene