Insta tjedan

Aduti u prvom planu: Poznate guze i grudi koje su obilježile tjedan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ovoga tjedna zvijezde su se hvalile na svojim Instagram profilima.

I ovoga su tjedna zvijezde bile aktivne na Instagramu, a ni ovoga puta nisu mogle proći bez golišavog poziranja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Pa krenimo redom.

Životne promjene, novi trendovi, zavodljive linije i najvažnije- Valentinovo!

Slavna pjevačica Rihanna voli se igrati s modom i redovito provocira svojim modnim odabirima, a upravo je ona bila odabrana za Vogueovu naslovnicu.

Na Instagramu smo također mogli vidjeti slavne Kardashian obline puta tri! Povod je bio party u New Yorku koji su organizirali modni dvojac Dolce&Gabanna.

Kim je svoj dekolte stavila u prvi plan, Kourtney je nosila bijelo odijelo, a Khloe je naglasila svoju novu liniju tamnoplavim kombinezonom. Naravno, kamere su ih pratile su stopu, a one su plijenile pažnju u koži i krznu.

27-godišnja glumica Emmy Rossum koja je utjelovila lik Fione u seriji 'Besramnici' osvojila je srca brojnih obožavatelja, a svakodnevno svoje fanove razveseljava fotkama na Instagramu.

Tako je poput 'prave besramnice' pozirala na pješčanoj plaži te pritom proslavila odobravanje snimanja pete sezone popularne serije.

Ireland Baldwin poznata je po objavljivanju 'selfie' fotografija koje njezine obline stavljaju u prvi plan. No, nedavno je na Twitteru napisala: 'Nikada više neću napraviti 'selife'.'

Uskoro je samu sebe pobila jer je na Instagramu osvanuo selfie u tanga-bikiniju, a njezina stražnjica zaokupila je potpunu pozornost obožavatelja.

I domaća zvijezda, Maja Šuput, hvalila se na svom Instagram profilu. Maja je prvi put posjetila teretanu i svoje obožavatelje počastila seksi fotografijom. Energičnoj pjevačici koncerti očito nisu dovoljni, pa formu gradi i u teretani.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene