Insta tjedan

Najkontroverznija fotka tjedna? Zbog nje bi pjevač mogao na SUD!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde su nas i ovog tjedna 'počastile' zanimljivim fotkama na svojim Instagram profilima. Među kontroverznima našla se ona Justina Biebera zbog koje bi mogao i na sud... Donosimo vam pregled Insta tjedna!

Na svojim Instagram profilima zvijezde su nam još jednom otkrile kako provode svoje slobodne trenutke. Dok su jedni s 'boljim polovicama' drugi uživaju u društvu prijatelja ili pak rade nešto uzbudljivo!

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Tako je Fani Stipković na svom profilu objavila fotku iz jednog trgovačkog centra pored velikog Djeda Božićnjaka te krajem napisala: 'Snovi su ilustracije... Knjiga tvoje duše piše o tebi', napisala je.

>> Zanosne obline kojih se ne možemo nagledati

Lana Jurčević trenutačno je na svojoj turneji sa 'La La Landom', a kako izgleda njezin novi nastup, otkrila je jednom seksi fotkom!

Dok je jedna Lana na turneji, druga je odlučila promijeniti svoj imidž. Točnije, Lana Klingor Mihić odlučila je otići u frizerski salon, a na Instagramu je otkrila svoju novu frizuru! Sjajna je, zar ne?


Iva Majoli pak je trenutačno otputovala u Miami, a na svom Instagramu objavila je fotku s utakmice L.A. Clippersa. Tko joj ne bi zavidio?!

Maja Šuput je odlučila preuzeti neke nove odgovornosti u svom životu. Tako je u petak navečer bila 'kuma' na posveti vina povodom Martinja, a fotku je objavila na svom Instagram profilu. Maja naprosto blista!

Na svježem zraku i uz dobro društvo sve je lakše – to zna i Nina Badrić pa je na svojem Instagramu podijelila i nekoliko fotografija. 'Sljeme nam je mali zalogaj', šali se Nina i već najavljuje pohod na Triglav.

No, nisu samo naše zvijezde bile aktivne na društvenim mrežama ovog tjedna. Puno toga su nam otkrili i slavni iz Hollywooda, a neki možda i previše poput Justina Biebera...

Naime, Justin Bieber je na svom Instagram profilu objavio fotku kako crta grafit. Upravo zbog te fotografije policija u Brazilu, gdje je mladi umjetnik pokušao iskazati svoj talent u uličnoj umjetnosti, optužila ga je za ilegalno grafitiranje. A glasnogovornik tamošnje policije istaknuo je kako je to 'zločin, bez obzira je li netko poznat ili ne'.

33-godišnja Kim Kardashian ovog tjedna snimljena je tijekom obiteljskog fotografiranja na plaži u Malibuu i mediji ne prestaju pisati o njezinom fenomenalnom novom izgledu, top figuri koja je najbolja dosad te oblinama koje joj savršeno pristaju. Stoga je Kim i sama odlučila tu fotku objaviti na Instagramu. Na ovim oblinama joj mnoge zavide!

Ovog tjedna Victoria Beckham je iznenadila brojne fanove jednom naizgled običnom fotkom. Naime, sa suprugom se slikala u društvu glavne glumice američke hit serije 'Girls', a tko bi rekao da je Posh velika obožavateljica jer na licu joj se pojavio i zaista rijetko viđeni - maleni smiješak!

Lijepa Miranda Kerr otkrila nam je još jedan svoj talent - lijepa mršavica svakog jutra isteže svoje duge noge i vježba balet!

 

   

Mislite li da je Justin Bieber ima najkrontraverzniju sliku tjedna?

  • Apsolutno, prekršio je zakon!
  • Ne, nema ništa kontroverzno u crtanju grafita
  • Bit će kontroverzna ako ga osude zbog toga

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene