Blistava Kim

Zna kako naglasiti svoje tijelo - Kakvo rođendansko izdanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna imena, kako domaća tako i strana, imala su puno razloga za objavljivanje fotografija na Instagramu tijekom proteklog tjedna. Donosimo neke od najvažnijih objava, u sklopu našeg pregleda INSTA tjedna.

Tjedan koji će uskoro biti iza nas započeo je viješću da je Kanye West napokon zaprosio svoju dragu Kim Kardashian.

Vijest je poput bombe odjeknula svijetom showbizza, a slavni par je o svemu obavijestio obožavatelje i na Instagramu. Kim je ponosno objavila fotografiju svog 15-karatnog dijamantnog prstena pa neka ga svi vide!

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je na Instagramu Evo kako su se slavni zabavljali posljednje noći u godini!



No, to nije kraj jer je slavna reality zvijezda u ponedjeljak proslavila i svoj 33. rođendan, a upravo je cijela obitelj jučer stigla u Las Vegas na proslavu. Neke od fotografija s priprema za 'feštu' mogu se vidjeti na Instagramu.

Beyonce je ovog tjedna objavila još jednu svoju slatku fotografiju iz mladosti. Očito se voli podsjećati na to koliko je kao malena bila preslatka djevojčica. Jednako kao što je danas prekrasna mlada žena.

No, za razliku od nje, Rihanna obožava pozirati kao divlje i razuzdano stvorenje. U skladu s tim su i najnovije fotografije na njezinom Instagramu na kojima za časopis GQ pozira s dva pitona i zmijskim zubom u ustima.

Mnoge strane zvijezde počele su s obilježavanjem posljednjeg dana u mjesecu listopadu, poznatog i kao Noć vještica odnosno Helloween.

Jessica Alba s prijateljima pokušava nekog prestrašiti na Instagramu, a model Victoria's Secreta, Alessandra Ambrosio ponosno pozira u zanosnom kostimu kraljice karata u društvu prijatelja.



Od domaćih zvijezda, Nina Badrić je još jednom pokazala svoju ljepotu objavivši fotografiju na Instagramu, a Fani Stipković je ponosno pozirala na stadionu Real Madrida.

Fani je tako propustila veliki modni događaj koji se ovog tjedna događao u Zagrebu - Cro A Porter, a kojeg nisu zaobišla mnoga poznata domaća imena.

Maja Šuput
je pozirala u savšeno skladnim toaletama, a njezin prijatelj Marko Grubnić demonstrirao nam je kako izgledaju pripreme prije izlaska na modnu pistu.

Manekenka Iva Jerković istaknula je svoju ljepotu uniformom policajke i svu zaslugu pripisala stilisti Viktoru Dragi.

Urednice modnog časopisa, Iva Balaban i Mirela Forić, jednostavno obožavaju objavljivati fotografije na Instagramu. Što srugo izdvojiti iz njihove ovotjedne 'ponude' osim njih dvije - prelijepe kao i uvijek.

A ponosna majka, tenisačica Iva Majoli, na Instagramu se pohvalila svojom malom šampionkom - 6-godišnjom kćerkom Mijom koja očito, kao i ona, briljira na teniskom terenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene