Zanimljiv tjedan

Dok su se ljepotice zamarale izgledom, Margot je pokazala svoju - ribicu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok jednu slavnu ljepoticu kritiziraju u komentarima, druga ponosno pokazuje svoj ponos.

U tjednu iza nas zvijezde su opet bile aktivne na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Tako je slavna pjevačica Beyonce podijelila s obožavateljima presladak trenutak mame i kćeri. Beyonce je objavila fotografiju na kojoj joj malena Blue Ivy daje slatku pusu, a slavna mama i njezina mezimica uživale su provodeći vrijeme zajedno.

Drama u bolnici, novi spot, anđelak i jedna vesela proslava!

Kris Jenner proslavila je na Instagramu 23. godišnjicu braka s Bruceom Jennerom, iako više ne žive zajedno i objavili su kako se rastaju.

'Sretna 23. godišnjica braka najposebnijoj osobi koju poznajem, volim te! Wow 23 godine', napisala je Kris na svom Instagram profilu. Bio to prijateljski potez ili samo impresivna pohvala 23 godine braka, uspjeli su 'zbuniti' mnoge.

Pjevačica Maja Šuput vježba punom parom kako bi svoje vitko tijelo održala u super formi, a svojim se posljednjim izazovom pohvalila i na Instagramu.

'Jutros mi je moja trenerica rekla - Ti ovu vježbu ne možeš, sto posto! Njoj u inat sam napravila 45 komada! Obožavam kad mi netko kaže da ne mogu, kako onda tek dobijem poticaj', napisala je Maja na svom profilu.

A kad smo već kod dobrog izgleda, slavnoj manekenki Chrissy Teigen nepoznati ljudi javno su rekli kako je - debela!

Chrissy je na svoj Instagram stavila screenshot jednog Instagram korisnika koji joj je uputio pitanje 'Je li se udebljala?', 'Malo si se udebljala, ha mama', napisao je drugi nasilnik na Internetu.

'Iskreno, jeb*** se svi. Zašto dijelim išta s takvima kao što ste vi. Kao da bi ikada u stvarnom životu nekome u lice rekli da se udebljao? Ne znam zašto sam uopće iznenađena. Moram se naviknuti na ta sra**. Nevjerojatno da me potpuno bezveznjaci imaju pravo kritizirati', poručila je ljepotica.

I dok se slavne ljepotice zamaraju izgledom i ljepotom, glumica Margot Robbie svima je pokazala svoju - ribicu.
'Ribe su prijatelji, a ne hrana', napisala je u opisu fotografije i svima poželjela sretan Dan planeta zemlje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene