Srećom pa nije bilo tako

Insomnia Cafe, Across the Hall, samo su neki od naslova koji vam ne znače baš ništa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O jednoj od najpopularnijih TV serija koju smo gledali deset sezona, ipak ne znamo baš sve.

Iako svako toliko doznamo nešto novo o jednoj od najpopularnijih TV serija svih vremena 'Prijatelji' ili ako vam je draže 'Friends' ipak još uvijek nismo doznali sve. Gotovo svakodnevno u javnosti se pojave nike zanimljive činjenice o ovoj seriji koja nikako ne gubi na popularnosti, čak što više, danas je možda popularnija nego ikada prije s obzirom na specijal koji se najavljuje na sva zvona.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Numerolozi će se složiti, da je naslov serije bio drugačiji od ovog kojeg znamo, vrlo je lako moguće da bi i sama serija živjela neki drugi život. Projekt se na samom početku trebao zvati 'Insomnia Cafe', a u skladu s naslovom, radnja nije bila ovakva kakvu je danas znamo.

Ross i Rachel ne bi bili toliko važni, naglasak bi bio na vezi između Joeya i Monice. Nakon što je scenarij otkupljen, naslov je promijenjen u 'Across the Hall' što i ima nekog smisla, ali tada je opet došlo do preokreta i serija je naslovljena 'Six of One' i nikome nije jasno što je to trebalo značiti.

Na kraju, pred sam početak emitiranja 22. rujna 1994. godine serija je dobila ime po kojem je i danas znamo, 'Friends'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene