Uspjele u naumu

Fotografije koje su obišle svijet: Zbog ovih prizora o njima svi pričaju, a imale su i razlog zbog kojeg su to učinile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Influencerice Mila Suarez i Elisa De Panicis na crveni su tepih stigle u elegantnim haljinama crne i bijele boje, a nakon poziranja pred fotografima su se i poljubile.

Crveni tepih na filmskom festivalu u Veneciji posljednjih je dana oduševljavao publiku diljem svijeta zbog glamuroznih modnih kreacija brojnih dama koje su se njime prošetale, a situacija je ovoga tjedna postala i dosta vruća.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Ima se, može se! Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, a nikome nije promaknuo detalj od gotovo 90 tisuća kuna

Influencerice Mila Suarez i Elisa De Panicis na crveni su tepih stigle u elegantnim haljinama crne i bijele boje, a nakon poziranja počele su se ljubiti. Djevojke su na taj način promovirale film "Le Sorelle Macaluso", a sudeći prema napisima medija, i više su nego uspjele u tome da svi pišu o filmu koji je tek imao premijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red Carpet

A post shared by 𝐼 𝑏𝑒𝑙𝑖𝑒𝑣𝑒 𝑖𝑛 𝑚𝑦 𝑠𝑒𝑙𝑓 (@elisadepanicis) on

Osim promocije filma htjele su odati počast Madonni i Britney Spears, koje su prije 17 godina svojim poljupcem na dodjeli MTV VMA nagrada privukle toliko pažnje da se o tome i danas govori.

Suarez i De Panicis na Instagramu imaju stotine tisuća pratitelja, a djevojke su se pobrinule da njihovi profili na društvenim mrežama budu još popularniji. Zanimljivo, niti jedna od njih se u filmu koji su promovirale zapravo ne pojavljuje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come ogni anno una garanzia, è un’emozione davvero unica, un grazie di cuore per la bellissima esperienza che questa mostra riesce a darmi❣️ Make-up & Hair @vlady_mua Stylist @palmiradelvecchio Dress @salvatore_pappacena_couture Shoes @giuseppezanotti Festival @labiennale Hotel @palazzinagrassi @luigiocsamagreb #venezia77 #redcarpet #veneziafilmfestival #venezia

A post shared by Mila Suarez🧿 (@mila.suarez_) on

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene