uspješna mlada dama

Instagram senzacija pokazala najbolje što ima na fotkama, rastopila fanove vrućim poziranjem na plaži

Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (FOTO: Instagram) Tammy Hembrow (FOTO: Instagram) Tammy Hembrow (FOTO: Instagram) +0 Tammy Hembrow (FOTO: Instagram) Galerija

Tammy Hembrow jedna je od napoznatijih influencerica iz Australije, a ne libi se objavljivati golišave fotke kad god za to ima prilike.

Plavokosu influencericu Tammy Hembrow na Instagramu preti više od 11 milijuna ljudi, a ona im rado pokazuje fotke svojih bujnih oblina kad god za to ulovi priliku. 26-godišnja zvijezda Instagrama pozirala je na plaži te je posljednjom serijom fotografija koju je objavila zaista podigla temperaturu na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

"Mislite li i dalje na mene?", napisala je ljepotica u opisu fotografija, a horda fanova zasula ju je komplimentima. Minijaturni bikiniji njezin su zaštitni znak, a svakom fotkom dobiva sve više i više komplimenata na račun svog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheer up~slow down~chill out

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

Tammy je inače jedna od najpopularnijih australskih influencerica te fitness guru. U nedavnom je intervjuu istaknula kako jede svakih dva do tri sata kako bi održala svoju besprijekornu liniju, a dan započinje proteinskim šejkom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene