Tammy Hembrow jedna je od napoznatijih influencerica iz Australije, a ne libi se objavljivati golišave fotke kad god za to ima prilike.

Galerija


Plavokosu influencericu Tammy Hembrow na Instagramu preti više od 11 milijuna ljudi, a ona im rado pokazuje fotke svojih bujnih oblina kad god za to ulovi priliku. 26-godišnja zvijezda Instagrama pozirala je na plaži te je posljednjom serijom fotografija koju je objavila zaista podigla temperaturu na društvenim mrežama.

Vezani članci Instagram vs stvarnost Prokazala kako instagramuše mažu oči publici pa skupila više pratitelja od mnogih modela Beba u krevetiću Iranci preprodavali bebe na Instagramu: Kupili ih za 500, pa ponudili na Instagramu za 2000 dolara

"Mislite li i dalje na mene?", napisala je ljepotica u opisu fotografija, a horda fanova zasula ju je komplimentima. Minijaturni bikiniji njezin su zaštitni znak, a svakom fotkom dobiva sve više i više komplimenata na račun svog izgleda.

Tammy je inače jedna od najpopularnijih australskih influencerica te fitness guru. U nedavnom je intervjuu istaknula kako jede svakih dva do tri sata kako bi održala svoju besprijekornu liniju, a dan započinje proteinskim šejkom.

Preminuo u 25. godini života, kolege i obožavatelji se opraštaju od njega