Sonja Kovač prisjetila se jednog od putovanja sa svojim dečkom Goranom Mandićem i posvetila mu romantičnu objavu za rođendan.

Galerija


Poznata influencerica Sonja Kovač (36) posljednjih mjeseci često ističe koliko je sretna s dečkom Goranom Mandićem s kojim je u ožujku proslavila osmu godišnjicu veze. 

Vezani članci Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač progovorila o vjenčanju s dečkom kojeg je dugo skrivala od javnosti: "Za nekih mjesec dana slavimo" Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač sve češće pokazuje dečka kojeg je dugo skrivala, ali ovog puta priča se o opako seksi haljini

Sonja je sada na Instagramu iskoristila poseban razlog kako bi posvetila Goranu romantičnu objavu.  "Sretan rođendan, moja srodna dušo, moj najbolji prijatelju! Ti si zaista najnevjerojatnije ljudsko biće! Volim te! Tvoja S! Ovog puta nema putovanja, ali tu su slikice za prisjećanje!", napisala je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica uz zajedničke fotografije u bazenu. 

Brojni Sonjini pratitelji su se pridružili čestitkama njenom dečku. "Joj, kako romantično. I ja bih tamo", "Prekrasni ste par", "Sretan rođendan G. Sve najbolje, uživajte danas koliko god možete", komentirali su. 

Sonja se prošle godine pohvalila kako joj je dečko za 35. rođendan pohvalio putovanje na egzotične Havaje. Otkrio joj je destinaciju tek kada su stigli u zračnu luku.

Kovač je ranije skrivala dečka od javnosti, no ove godine je to promijenila i češće dijeli njihove zajedničke fotografije. Inače, Sonju na Instagramu prati 497.000 ljudi.

Bila je prava ljepotica i uzor djevojkama diljem svijeta, a onda je upala u ralje ovisnosti koje su je potpuno izobličile i uništile