Indya Moore na crvenom tepihu dodjele nagrade Emmy prošetala se u haljini ispod koje nije nosila baš ništa.

Galerija


Transrodna glumica dramske serije "Pose", 24-godišnja Indya Moore na crvenom tepihu 71. dodjele nagrade Emmy pojavila se u haljini raskošnog dekoltea, ali i visokih proreza koji su jasno otkrili kako ispod nje ne nosi donje rublje.

Vezani članci Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Nije joj prvi put: Reality zvijezda pokazala više nego je trebala u haljini ispod koje nije nosila baš ništa Neelam Gill (Foto: Profimedia) Svojim je izgledom zaludila slavnog pjevača, a sada se pojavila u opako seksi haljini bez donjeg rublja

Zahvaljujući odvažnoj modnoj kreaciji mlada zvijezda malo je toga ostavila mašti kada je pozirala pred mnoštvom fotografa, a malo tko se nije okrenuo za njome u prolazu.

U seriji "Pose", čija se radnja događa krajem 80-ih i početkom 90-ih godina, Indya glumi transrodnu prostitutku. Premijerno je prikazana prošle godine, dobila je jako dobre ocjene kritike, a Indyina izvedba izdvojena je s glasnim pohvalama.

Indya se i u stvarnom životu deklarira kao transrodna osova koja je imala burno djetinjstvo odrastajući u Bronxu.

S 14 godina odselila se od kuće kako bi pobjegla od transfobnih roditelja, kako ih sama opisuje.

Nedugo nakon što je potražila slobodu i neovisnost, Indya je počela raditi u svijetu modelinga, i to za danas jedne od najutjecajnijih brendova poput Diora i Guccija.

Ranije ovog mjeseca Indya se javno oglasila o zagovaranju prava transrodnih žena na dodjeli Fashion Media Awardsa, gdje je dobila nagradu za najbolje snimljenu naslovnicu časopisa.

Poslije iskrene ispovijesti o seksu utroje, otkrila je nove šokantne detalje o kojima ranije nije pričala