Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indira Vladić i Maja Šuput došle su na Fashion.hr podržati naše dizajnere i otkrile detalje o ljubavi.


Maja Šuput toliko je zaposlena da nema vremena misliti na dečke, ali stigne pogledati što su spremili naši dizajneri. 'Radim u prosjeku 18 sati na dan, tako da samo posao. Nije da bih sada htjela nekoga zanemariti, nego nemam koga zanemariti pa sam se posvetila samo poslu i sebi', rekla je Maja.

FOTO Dekolte Maje Šuput zasjenio sve poznate face

Vezani članci Nina Badrić - 4 Nina Badrić objavila fotke s preslatkim sinom Maje Šuput, prizor je sve raznježio, a svi su primijetili i jednu sitnicu! Maja Šuput Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj

S druge strane, njezina kolegica Indira iz Colonije sprema svadbu, a vjenčanicu još traži. Kako je na reviju došla u bijelom, zanimalo nas je da li je to priprema za vjenčanicu. 'Ma nije, ja volim bijelu boju. Surađujem s Kristinom i potrefilo se da je izbacila bijele boje pa da se malo naviknem na to' rekla je Indira.

Vjenčanica još nije izabrana, ali izgled si je već zamislila te kaže kako joj se ne žuri. Ime dizajnera još uvijek drži u tajnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook