Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indira Vladić i Maja Šuput došle su na Fashion.hr podržati naše dizajnere i otkrile detalje o ljubavi.


Maja Šuput toliko je zaposlena da nema vremena misliti na dečke, ali stigne pogledati što su spremili naši dizajneri. 'Radim u prosjeku 18 sati na dan, tako da samo posao. Nije da bih sada htjela nekoga zanemariti, nego nemam koga zanemariti pa sam se posvetila samo poslu i sebi', rekla je Maja.

FOTO Dekolte Maje Šuput zasjenio sve poznate face

Vezani članci Maja Šuput Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu? Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 5 Pogledajte tko je i zašto ovako rasplakao Maju, a ova djevojka mislila je da nije dovoljno hrabra za svjetla velikih reflektora!

S druge strane, njezina kolegica Indira iz Colonije sprema svadbu, a vjenčanicu još traži. Kako je na reviju došla u bijelom, zanimalo nas je da li je to priprema za vjenčanicu. 'Ma nije, ja volim bijelu boju. Surađujem s Kristinom i potrefilo se da je izbacila bijele boje pa da se malo naviknem na to' rekla je Indira.

Vjenčanica još nije izabrana, ali izgled si je već zamislila te kaže kako joj se ne žuri. Ime dizajnera još uvijek drži u tajnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook