Indira Levak je na Instagramu objavila prigodnu poruku povodom Valentinova, no dekolte u kojem se snimila više je došao do izražaja.

Galerija


Pjevačica Indira Levak Valentinovo je obilježila na svoj način na društvenim mrežama. Uz video u kojem po njoj padaju ružine latice, objavila je prikladnu poruku.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Bajamić osma emisija TLZP - 7 Zbog ovih prizora nekima baš i nije bilo dobro, kolegama su se i oči morale zatvarati: "Ovo je bio nokaut u prvoj sekundi!"

"Postoji samo jedna sreća u životu: voljeti i biti voljen", napisala je Indira, a brojni pratitelji složili su se s njom. "Super si Indira, predivno rečeno", "Ljubav", samo su neki od komentara, dok je većina njih ostavljala i emotikone srca u komentarima. Neki od njih su se složili i da je Indirin dekolte u drugi plan bacio njezinu poruku za Dan zaljubljenih.

Naša popularna pjevačica ranije na Valentinovo je nasmijala sve urnebesnim videima kojima se prisjetila svog nastupa na Dori prošle godine. "Ekipa i ja na putu za birtiju na dan ponovnog otvaranja" i "Kad me prodavačica pita da li želim šunkicu u komadu ili rezano" poruke su uz njezinu koreografiju, a sudeći po Indirinim komentarima, dobro se nasmijala na svoj račun.

"Volim kad se smijete! Ajmo još", napisala je Indira u opisu videa. "Carica si", "Najbolja si", samo su neki od brojnih komentara koje su joj pratitelji ostavljali u komentarima uz emotikone plakanja od smijeha.

Maja Šuput i nedjelju provodi radno, ali uspjela se pohvaliti raskošnim valentinovskim poklonima

Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"