Tim je spreman

Na pjesmi Indire Levak za odlazak na Euroviziju radi tvorac pobjedničke skladbe iz 2018. godine

Netta Barzilai (Foto: AFP) Netta Barzilai (Foto: AFP) afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Netta Barzilai (Foto: AFP) Netta Barzilai (Foto: AFP) Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin +0 Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Galerija

"Jako sam sretna što mogu potvrditi da se uz autora glazbe Branimira Mihaljevića i mene kao autora teksta, timu pjesme 'You Will Never Break My Heart' kao koautor pridružio Doron Medalie", istakla je Indira.

Doron Medalie poznat je kao autor pjesme "Toy", koja je odnijela pobjedu na eurovizijskom natjecanju 2018. godine.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Dora 2024 "Rim Tim Tagi Dim" Je li ovo pobjednički nastup ovogodišnje Dore? Baby Lasagna u finalu ispunio sva očekivanja!

Nju je odlično izvela osebujna pjevačica Netta, a Doron 2020. godine surađuje i s našom pjevačicom Indirom Levak na pjesmi "You Will Never Break My Heart", kojom će ona pokušati izboriti svoj odlazak na kultno glazbeno natjecanje.

"Ovo je Doron Medalie. Prije dvije godine pobijedio je za Izrael na Eurosongu, kao autor pjesme 'Toy'. Sretna sam što je upravo on naše pojačanje kao koautor pjesme 'You Will Never Break My Heart', koju smo napisali Branimir Mihaljević i ja! 29. 2. tim Indira razvalit će pozornicu! Mi smo spremni! Tko će glasati za nas?" poručila je Indira pored videa njegova obraćanja na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

"Pozdrav obožavateljima Eurovizije iz Hrvatske. Ovdje Doron iz Tel Aviva. Ove godine napisao sam pjesmu s Branimirom, savršeni hit za Euroviziju koji će izvesti Indira, a ako vam se svidi, glasajte za nas i vidimo se u Rotterdamu", poručio je.

"Jako sam sretna što mogu potvrditi da se uz autora glazbe Branimira Mihaljevića i mene kao autora teksta, timu pjesme 'You Will Never Break My Heart' kao koautor pridružio Doron Medalie. Iskusni producent i autor, poznavatelj Eurosonga i pobjednik iz 2018. godine s izraelskom predstavnicom Nettom i pjesmom 'Toy'. Sretna sam sto je upravo on naše pojačanje i ponosna što vjeruje u naš tim. Za Doru pripremamo dinamičan plesni nastup, zaraznu energiju pjesme koje ćemo moji plesači i ja pokazati u Opatiji! Obećavam da ćemo razvaliti pozornicu! Vjerujem da je brza i pozitivna pjesma odličan izbor za uspjeh na Eurosongu. Mi smo spremni!" dodala je Indira. 

Indiru ćemo uskoro gledati i u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" u žiriju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Celebrity Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene