Razmišlja o posvajanju

Indira ne prihvaća pomisao da joj majčinstvo nije suđeno: "Nada umire posljednja"

Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Indira Levak progovorila je majčinstvu i razmišljanju o opciji posvajanja djeteta.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica koja već godinama žari i pali našom glazbenom scenom, 46-godišnja Indira Levak može reći da je protekla godina za nju bila itekako uspješna, a čini se da joj ni 2020. neće biti nimalo lošija.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Indiru tako čeka nastup na Dori, a veliki novitet bit će joj uloga članice žirija showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem će se naći uz Nives Celzijus, Igora Mešina i Gorana Navojca.

Uz to Indira izgleda sjajno, u top formi je i sjajno se osjeća, međutim jedna velika životna želja ostala joj je zasad neispunjena. Osjećaj majčinsta kod nje postoji još od najranijeg djetinjstva i nada se da će jednog dana postati najbolja majka na svijetu.

"Kod mene taj osjećaj tinja od najranije mladosti, a ja još nisam prihvatila da mi nije suđeno. Nada umire posljednja!", izjavila je Indira za magazin Gloria.

Kako se bliži pedestima, Indira razmišlja i opciji posvojenja te smatra da bi ona i njezin suprug Miro bili najbolji roditelji na svijetu, što ne bi bilo veliko iznenađenje obzirom da ju djeca obožavaju, baš kao i ona njih.

"Već dugo razmišljamo o posvajanju, ali u zemlji birokracije i komplikacija to nije baš jednostavno. Imamo nekoliko prijatelja koji su zbog toga prošli pravi pakao i poručili nam da ne bi to više nikada ponovili. S te strane malo oklijevamo, jer smo oboje emotivci, ali ohrabrio nas je i rasplakao nedavni dokumentarac o Sergeu Ibaku, košarkašu Toronto Raptorsa. On je odrastao u presiromašnom Kongu, gdje djeca spavaju na ulicama ili zemljanim podovima u skučenim prostorima, s jednim obrokom dnevno, bez odgovarajuće medicinske skrbi. Prema dostupnim informacijama informacijama, tama je puno jednostavnije dobiti skrbništvo, pa ćemo vidjeti što će donijeti budućnost", zaključila je Indira u razgovoru za Gloriju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene