Njezina najveća podrška

Vatrena Slavonka koja je nedavno proslavila 46. rođendan progovorila o mužu koji je drži kao kap vode na dlanu

Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) Druženje na kauču (Foto: Dnevnik.hr) Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) Zvjezdani život (Foto: Dnevnik.hr) Indira Levak za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Indira i njezin životni partner (Foto: Dnevnik.hr) Indira i kolači (Foto: Dnevnik.hr) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Uvijek nasmijana i dobre volje, Indira Levak jedna je od najpozitivnijih glazbenica na našoj estradi. Ova vatrena Slavonka osim pjevanjem bavi se i dizajniranjem namještaja, a njezina najveća podrška u poslu, ljubavi ali i napornim treninzima je njezin suprug poduzetnik Miroslav Levak, koji ju kako ona kaže drži kao kap vode na dlanu.

Uvijek nasmijana i dobre volje, Indira Levak jedna je od najpozitivnijih glazbenica na našoj estradi. Ova vatrena Slavonka osim pjevanjem bavi se i dizajniranjem namještaja, a njezina najveća podrška u poslu, ljubavi ali i napornim treninzima je njezin suprug poduzetnik Miroslav Levak, koji ju kako ona kaže drži kao kap vode na dlanu.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 3 Ranjeni, ali sretni Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

"Suprug i ja smo stalno zajedno, mi smo zapravo dream team, kod nas nema praznog hoda. On je veliki radoholičar kao i ja. On sjedne u kombi, dogovara koncerte, a ja u svoju tekicu nešto malo nacrtam. Ja sam vizionar, osoba koja nešto zamisli, a on će to ostvariti", otkrila nam je Indira.

Indira je nedavno proslavila 46. rođendan, a svoje godine nikada nije skrivala.

"Ja ne skrivam godine, dapače, meni su moje godine toliko ispunjene. Znam što hoću, znam što neću, ostvarujem neke svoje snove. Tako da jednostavno uživam. Voljena sam žena, što ima ljepše? Kada sam voljena, ja sam najjača" priznala je Indira.

Na estradi je poznata i kao osoba koja je uvijek dobre volje.

"Jesam, ne znam kako su drugi, ali ja sam uvijek nekako nasmijana", rekla nam je Indira.

Otkako je upoznala svog supruga, u životu joj itekako ide što i sama priznaje.

"Slažem se s tim. Kad gledam na svoje zdravlje i kad se vratim malo unazad, to je bilo strašno. Bilo mi je teško radit koncerte, poslije njih mi je bilo mučno, imala sam migrene, nerijetko sam završavala na infuzijama. A sada je to nestalo, lebdim, to je ljubav! Njemu neizmjerno vjerujem, on mi želi najbolje u životu i drži me kao kap vode na dlanu", zaključila je uvijek nasmijana Inidra.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +12 Monica Bellucci (Foto: AFP) Zanimljivosti Talijanska seks-bomba san je mnogih muškaraca, a ona ljubi samo jednoga, i to 18 godina mlađeg!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene