navikava se

Energična i uvijek nasmiješena Indira priznala od čega se teško suzdržava: "Letim i onda netko stisne gumb stop"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak ističe da je taktilna osoba i da su joj dodiri i zagrljaji jako bitni.

Popularna domaća pjevačica Indira Levak veseli se ponovnom snimanju popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se ove nedjelje vraća na male ekrane. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Indira je istaknula da baš uživa u svojoj ulozi u žiriju. "Veselim se svakoj emisiji i novim transformacijama i nastupima naših kandidata koji daju zaista sve od sebe i otežavaju nam posao ocjenjivanja. Toliko su dobri da je ponekad samo u nijansama razlika između kandidata koji je dobio 4 boda i onoga koji je dobio 12. Uvijek sam pravedna i i nagradim onoga koji je meni zaista bio najbolji u imitaciji", objasnila je pjevačica kako kod nje ide proces bodovanja. 

Poznata je po golemoj energiji i osmijehu, ali i bliskom kontaktu s ljudima, pa joj teško pada što ne smije zagrliti natjecatelje kada ju oduševe. "Ja sam taktilna osoba, dodiri i zagrljaji su mi jako bitni i teško se suzdržavam. Ali takva su vremena i trebamo se držati preporuka i čuvati jedni druge. Ponekad se ulovim kako letim u nečiji zagrljaj i onda netko stisne gumb stop!", ispričala je Indira smijući se. 

"Prije ulaska u studio mjerimo temperaturu, dezinficiramo ruke i držimo distancu. Veselim se danu kada će sve ovo samo biti ružna prošlost, kada ćemo se ponovo družiti i širiti ljubav, a ne strah", dodala je. 

Zanimalo nas je i može li se zamisliti u natjecateljskoj poziciji s obzirom na svoj glazbeni i plesni talent. "Nekoliko puta u karijeri transformirala sam se u neke meni drage pjevačice i pjevače i moram priznati da mi je bilo jako zabavno. Nije lako skinuti nečiju mimiku, pokrete, boju glasa, ali ja sam žena koja voli izazove i ne odustajem tako lako. Gledajući naše kandidate znam koliko je puno sati i truda uloženo u svaku točku i skidam im kapu. Nije lako tako iz tjedna u tjedan i mislim da je to najteži dio jer oni iz jedne uloge moraju odmah početi ulaziti u drugu", naglasila je pjevačica. 

Na snimanju se najviše sprijateljla sa žirijem, a s muškim dijelom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom dijeli i strast prema hrani. "Žiri je stalno na okupu jer dijelimo garderobu pa se i najviše družimo i uvijek se najglasniji smijeh čuje upravo iz našeg smjera. Prepričavamo razne dogodovštine, a najviše pregovaramo oko toga što ćemo jesti u pauzi!", otkrila je Indira. 

Progovorila je i o trenutnoj situaciji na estradi i što misli o svemu što se događa zbog pandemije koronavirusa. "Teško je reći kako bi se ova situacija trebala riješiti, ali u donošenju mjera trebaju biti jednaki kriteriji za sve i da se mjere ne mijenjaju iz dana u dan. Onda bi organizatori svih događanja znali na čemu su i ne bi bilo straha od toga da se za događaj koji je dogovoren pod jednim uvjetima, na dan realizacije događanja sve promijeni", pojasnila je pjevačica. 

Dok nema koncerata, Indira se koncentrirala na druge stvari kojima se bavi uz glazbu. "Dok čekam da se situacija s koncertima riješi, budite uvjereni da ne sjedim doma prekriženih ruku. Stalno smo Miro i ja u našoj proizvodnji, radimo namještaj Indira Levak Dizajn i sprave za vježbanje Koloseum, a tijekom ljeta bavili smo se turizmom budući da imamo apartmane u Fažani. Snimam novi materijal za album i uskoro izlazi novi singl", rekla je pjevačica. 

Indira, koja često prima komplimente za svoje istrenirano tijelo, je nedavno proslavila 47. rođendan, a proslavila ga je na drukčiji način nego prošle godine zbog "novog normalnog". "Slavila sam u manjem krugu prijatelja nego inače, bilo je više manjih slavlja, ali to nije ni bitno. Bitno je da znate da oko sebe imate divne ljude koji su uvijek uz vas. Hvala svima na lijepim čestitkama, bilo ih je uistinu puno i baš me svaka razveselila", naglasila je. 

Svatko tko prati Instagram profil vesele pjevačice zna i kako je velika ljubiteljica mačaka te ih ima tri i sve su udomljene. "Pronašli smo ih na cesti kao male mačiće, a takva nejaka bića ne mogu ostaviti i samo proći. Imamo i dva psa koji su na dvorištu tako da smo Miro i ja općenito ljubitelji životinja i sigurno nećemo stati na ovoj brojki. Životinje pozitivno utječu na naš život na mnogim nivoima i postaje istraživanja koja govore da jačaju i imunitet vlasnika i smanjuju stres prilikom maženja. Ja sam vam živi dokaz za te tvrdnje", zaključila je Indira. 

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas već ove nedjelje na Novoj TV!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene