kakva carica!

Indira otkrila čime ispunjava dane u izolaciji, pa jednim savjetom pokazala zašto ima vjernu vojsku fanova: "Ja sam to pronašla"

Indira Levak Indira Levak Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Galerija

Pjevačica Indira Levak preporučila je svima da ostanu doma i savjetovala im je čime da se bave.

Pjevačica Indira Levak (46), koja je poznata po pozitivnom duhu i uvijek nasmiješenom licu, pronašla je i ovog puta svijetlu točku u svemu što se događa. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Indira otkrila je na Instagramu čime ispunjava svoje vrijeme doma.  "Radite ono što smijete, a da se dobro osjećate. Ja sam to pronašla u pisanju stihova! Uskoro novi album dragi moji! Jedva čekam da zapjevamo zajedno", napisala je pjevačica koja najviše vremena boravi na balkonima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radite ono što smijete,a da se dobro osjećate.Ja sam to pronašla u pisanju stihova! Uskoro novi album dragi moji! Jedva čekam da zapjevamo zajedno!❤️ #ostanidoma

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Naravno, savjetovala je fanovima kao i većih hrvatskih zvijezda da ostanu doma. "Sretno i sve najbolje", "Jedva čekam", "Ma ti si carica", "Kod tebe baš lijepo", komentirali su njezini obožavatelji. 

 Inače, Indira je članica žirija ovogodišnje, šeste sezone popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pjevač je u prošloj emisiji oduševila fanove svojim stajlingom za koji je glavni krivac bio stilist Marko Grubnić. 

Pjevačica je u uskoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom pokazala zavidnu figuru. "Pre, pre, prelijepa", "Divna si", "Super", "Kao i uvijek, predivna", "Bomba, haljina je vrh", "Meni je ovo najbolji stajling do sada, od glave do pete", komentirali su njezini obožavatelji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene