Opa!

Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

Indira Levak Indira Levak PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi seksi crvenu haljinu, a uz njih je najavila i nešto što je obradovalo njezine brojne obožavatelje.

Pjevačica Indira Levak (48) radi punom parom, a sada je najavila i da uskoro izlaze njezina nova pjesma i spot.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u pripijenoj crvenoj haljini od kože, koju nosi i u spotu, a za tu je prigodu promijenila i imidž.

"Dragi moji, dugo vam obećavam premijeru pjesme Atlantida i novi spot koji je napokon snimljen! Posebno za tu prigodu promijenila sam frizuru i stavila ekstenzije i sada imam asimetričnu frizuru koju obožavam! Spot samo što nije..." napisala je Indira, a ranije je objavila i jednu crno-bijelu fotografiju sa snimanja spota na kojoj je pozirala ostatak svoje pripijene haljine koja je savršeno naglasila njezina zanosne obline.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Zakon frizura", "Divna si Indira", "Top", "Sjajna si" nizali su se komplimenti ispod fotki uz emotikone vatrice i zaljubljene smajliće, a fanove je od njezina vatrena izdanja još više raspametila vijest o novoj pjesmi.

Indira je ranije ove godine otkrila i da se pomirila s bivšim kolegom iz grupe Colonia, Borisom Đurđevićem, a objavila je i jednu njihovu zajedničku fotku iz studija, kojom je najavila novu suradnju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +1 Geena Davis (Foto: AFP) Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene