Indira Levak objavila je fotografiju s plaže u Makarskoj na kojoj pozira u crnom bikiniju.

Galerija


Naša pjevačica Indira Levak na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija s plaže u Makarskoj, na kojima pozira crnom bikiniju zanimljiva kroja i pritom pokazuje isklesano tijelo i top formu.

Vezani članci Katy Jo Raelyn (Foto: Instagarm/katyjoraelyn) Preobukla bikini u samo nekoliko poteza, svi se pitaju o kakvoj je vradžbini riječ Bujne djevojke (Foto: Instagram) Ljeti sve ispliva na sunce pa su i bujne djevojke provirile iz sjene

"Uspori! Zastani! Guštaj!! Prekrasna Makarska! Al' večeras ubacujem u petu!!", napisala je Indira u objavi koja je u nekoliko sati dobila preko 4 i pol tisuće lajkova.

Koliko se Indirno ljetno izdanje s plaže svidjelo njezinim obožavateljima i prijateljima govore nam njihovi komentari i pohvale.

"Predivno vas je vidjeti na Jadranu", "Predobro izgledate bez šminke", "Super si sredila tijelo, pohvale na ustrajnosti", "Kakav glas, stas, optimizam", "Prvo što mi jutros upade u oči je tvoja tetovaža - znak kako započeti dan", "Fantastično izgledaš", samo su neki od komentara koje je dobila na račun svog izgleda ali i karaktera.

Najbogatiji Hrvat dobio drugo dijete, na svijet stigla djevojčica zanimljivog imena