Mirek kolorist

Indira otkrila kako je riješila problem s bojanjem kose: "Ako se mogu i ja kako naručiti, života ti"

Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Indira Levak otkrila je kako joj je suprug Miroslav obojao kosu i pritom sve oduševila i dobro nasmijala.

Mnoge žene su se ovih dana našle u problemima jer njihovi omiljeni frizeri i saloni za uljepšavanje ne rade zbog koronavirusa, ali neke su se ipak uspjele odlično snaći i pronaći rješenje svojih problema.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 3 Ranjeni, ali sretni Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

Među njima je pjevačica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Indira Levak koja se umjesto u ruke svog omiljenog frizera, prepustila u one suprugove. Naime, Indiri su iz njezinog salona na kućnu adresu poslali boju za kosu i pribor potreban za bojanje, a suprug Miroslav se našao u ulozi frizera.

Kako je to izgledalo 46-godišnja pjevačica je pokazala na profilu na Instagramu.

"Ode Mirek u koloriste", napisala je Indira uz fotografije koje je objavila, a čini se kako je i sama konačnim rezultatom bila jako zadovoljna.

"Pažnja, pažnja, novi frizeraj - u mom dnevnom boravku! Potrebna je costum made profesionalna boja za kosu i - MUŽ! Mirek mijenja profesiju, ide u koloriste, a sve zbog svoje ženice! Ako smo ostali doma to ne znači da se trebamo zapustiti, ni duhom ni tijelom, a ni izgledom! Hvala mojim curama iz salona na odličnoj usluzi koja je dostupna svima!  Mojoj kosi je vraćen sjaj, izrast je manje vidljiv, a ja sam se uredila za večeru s mužem",poručila je Indira uvijek puna energije i dobre volje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pažnja, pažnja...Novi frizeraj - u mom dnevnom boravku! 😂 Potrebna je costum made profesionalna boja za kosu by @vikleriruz i - MUŽ! Mirek mijenja profesiju, ide u koloriste, a sve zbog svoje ženice!❤️ Ako smo ostali doma to ne znači da se trebamo zapustiti, ni duhom ni tijelom, a ni izgledom! Hvala mojim curama iz salona na odličnoj usluzi koja je dostupna svima! Naručite boju i ona dolazi na vaša vrata. Mojoj kosi je vraćen sjaj, izrast je manje vidljiv, a ja sam se uredila za večeru s mužem! #zivotjesad #ostanidoma #costummade #profesionalnabojazakosu

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

"Što ti je profesionalac u kuci, za sve. Samo još da ga vidimo kako kuha", "Bravo za Mireka i mene će morat moj Bjelovarčanin tj. Muž srediti nema mu druge", "Aaa vas dvoej ste za umrit od smija, svaki vrag vam padne napamet", "Pitaj Miru jel traži posao", "U ovoj nekoj vrsti karantene, mnogi će otkriti nevjerojatne skrivene talente za koje nisu ni znali da ih imaju. Samo hrabro", "Ako se mogu i ja kako naručiti, života ti", "Bravo Miro", "Ma ti si žena ,majka ,kraljica i hvala ti puno što me uvjek nasmiješ i puno te volim ", neki su od brojnih komentara Indirinih oduševljenih obožavatelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene