Vesela pjevačica

Indira Levak dobila super rođendanski poklon: ''Sada gnjavim sve susjede''

Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Svoj 45. rođendan Indira Levak proslavila je na najbolji mogući način. Razloga za slavlje ove je godine imala dvostruko više.

Uz pjesmu i veselje, proslavila je Indira Levak svoj rođendan. Za jedno se iznenađenje dan ranije pobrinuo njezin suprug Miro. Pokazao je tako da jako dobro osluškuje želje svoje bolje polovice.

Pogledaj i ovo Indira Levak Njezino čudo Indira otkrila zašto u njezinim transformacijama suprug Miro posebno uživa: "On je najviše profitirao!"

''Suprug mi je za rođendan kupio jedan lijepi klarinet, a sljedeći rođendan htjela bih da sviram i harmoniku. Tako da sad gnjavim sve susjede sa sviranjem klarineta. Ali mi susjed ispod svira klavir tako da možemo neki duet napraviti'', veselo nam je otkrila Indira koja je za svoj rođendan na tržište stavila i svoj prvi samostalni album, na kojem je dugo radila.

Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Suprug Miro joj je i najveća potpora. A zbog nje je ovaj sportaš završio i u glazbenim vodama. Zajedno su u ljubavi, poslu, no u kuhinji svatko ima svoje adute.

''Uvijek neke zobene pahuljice miješam. Uvijek se ljuti na mene, zašto sad zobene, zašto sad te proteine. I uvijek nešto kradomice kuleni, neke tortice njezine i to, ali to je normalno. Neki put i mene ona zarazi'', priznao je njezin suprug Miro.

Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Indira Levak (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Što nam je još otkrila Indira, pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene