rastužila fanove

Indira zbog zdravstvenih problema otkazala nastupe, sve je objasnila: "Nema sada ni plesanja ni pjevanja"

Indira Levak Indira Levak PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak na Instagramu je napisala kako su joj liječnici poručili da mora mirovati jer joj se upalio živac zbog kojeg su je ukočila leđa.

Pjevačica Indira Levak na Instagramu je obavijestila fanove da zbog zdravstvenih problema mora odgoditi koncert koji je bio najavljen za petak, 10. prosinca.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Dragi moji, nakon tempa od 100 na sat, ovaj tjedan moram mirovati... Zbog jake upale živca ukočila su me leđa i sada nema ni plesanja ni pjevanja dok me doktori ne poprave i vrate u funkciju... Nećemo plesati u petak u Zagrebu, ali uskoro sigurno hoćemo... Volim vas! I javljam novi datum koncerta", napisala je Indira u priči na Instagramu.

Inače, Indira je prije nekoliko dana održala koncert u jednom klubu u Crnoj Gori, a njezin nastup nije propustio ni tamošnji predsjednik države, Milo Đukanović. Prema pisanju Blica, Milo je Indirin koncert pratio iz prvih redova, a nakon nastupa su se i družili, čime se pjevačica pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

"Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji hvala na koncertu za pamćenje", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju predsjednika.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubakao se na plaži s misterioznim frajerom dok su svi gledali u njegovo nevjerojatno isklesano tijelo!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) +4 Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Kako izgleda 27 godina mlađa žena velikog zavodnika s malih ekrana kojeg svi znaju kao Facu iz Seksa i grada?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene