Uvijek svoja!

Indira otkrila "krivca" zbog kojeg neće na Eurosong: "E sad ćeš završiti u svim novinama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak nastupila je na Dori, a na račun svog neuspjeha ovih se dana i našalila i to sa svojim plesnim koreografom Igorom Barberićem.

Indira Levak bila je jedna od favoritkinja ovogodišnje Dore i njezini obožavatelji nisu krili nezadovoljstvo na društvenim mrežama jer njihova omiljena pjevačica neće plasirati na Eurosong, nakon što je pobjeda otišla u ruke Damira Kedže.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

No Indira je još jednom pokazala kolika je njezina pozitivna energija i kako je ništa ne može slomiti, pa ni to što nije uspjela pobijediti, a na račun svega se zna i dobro našaliti u svom stilu.

Tako je na profilu na Instagramu za svoju neuspjeh "okrivila" plesnog koreografa Igora Barberića i poručila mu da će sada završiti u svim novinama.

"Da bi bio dio moga tima moraš prije svega biti dobar čovjek! Ovo je moja duša od čovjeka, najveći radnik, fajter,čudo. Volim te Igor Barberić i ti si glavni krivac što nisam otišla na ESC jer si krivo pritiskao gumb za vatromet. E sad ćeš završiti u svim novinama ha ha haaaaa", našalila se Indira uz fotografiju na kojoj pozira u Igorovu zagrljaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Ubrzo joj je stigao Igorov odgovor.

"Oprosti mi, molim te! Nervozni prsti. Ljubimmmm", napisao joj je u komentarima.

Njezini vjerni obožavatelji jasno su joj dali do znanja da i dalje ima njihovu punu podršku ali i koliko ih je nasmijala.

"Ne treba vatromet ako je Ira na stageu", "Vole te svi Sarajlije", "Volim tvoju energiju i ženstvenost", poručili su joj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene