dva luđaka

Indira objavila novi singl, fanovi u transu: "Razvaljuje kao i uvijek"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak krenula je u solo karijeru. Njezin prvi samostalni singl "Dva luđaka" konačno je ugledao svjetlo dana.

Iščekivanju je došao kraj! Indira Levak i službeno je predstavila singl s kojim kreće u solo karijeru. Brza i energična dance pjesma nosi naziv "Dva luđaka", a žanrovski se ne razlikuje previše od pjesama koje je Indira pjevala dok je bila u Coloniji. Tekst za Indirin prvi samostalni singl potpisuje Antonija Šola, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević. Sudeći prema komentarima koje je za svoj novi glazbeni uradak dobila od obožavatelja čini se da je Indira itekako opravdala očekivanja. "Pjesma je odlična. Novi ljetni hit", "Razvaljuje kao i uvijek. Najjača kao i uvijek, nema predaje", poručili su oduševljeni fanovi.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Podsjetimo, Indira je prije gotovo dva mjeseca obznanila da nakon 20 godina napušta grupu Colonia i to zbog zamora i zasićenja do kojeg je došlo tijekom višegodišnje suradnje s Borisom Đurđevićem. Grupa Colonia ubrzo je našla novu pjevačicu pa je tako vrckavu Indiru zamjenila seksi Drnišanka Ivana Lovrić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene