Sve je raznježila

Indira pozirala u zagrljaju roditelja i prvi ih put pokazala na Instagramu, poručili joj da je ista mama

Miroslav i Indira Levak Miroslav i Indira Levak DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miroslav i Indira Levak Galerija

Indira Levak objavila je fotografiju na kojoj pozira s roditeljima u rodnoj Županji.

Pjevačica Indira Levak posjetila je rodnu Županju i svoje drage roditelje, a prvi je puta na svom Instagramu podijelila i njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Neka naši dragi roditelji žive dugo,dugo, sve ostalo nije toliko važno. Mama i tata", napisala je uz fotografiju na kojoj grli roditelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Indira je ovom obiteljskom fotografijom oduševila svoje obožavatelje i prijatelje koji su joj u komentarima poslali brojne poruke podrške, a neki su zaključili da je ista mama.

"Poljupci svima", "Awww ista si svoja mama", "Baš lijepo što si ih slikala i stavila, nisam ih vidjela od 1997 godine kako sam se odselila iz Županje. Uvijek lijepi zriktani bračni par koji se šetao gradom i meni nekad u trgovinu svratio", "Predivna slika neka ste svi živi i zdravi naši predivni Slavonci", "Ova fotka je prekrasna", "Divota i sreća najveća", "Blago tebi. Čuvaj ih dok ih imaš", "Divni su, kao i ti", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Vjerni će obožavatelji svoju omiljenu pjevačicu uskoro moći ponovno pratiti u ulozi članice žirija showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji se ove jeseni vraća na male ekrane.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene