Indira Levak najavila je novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" fotografijom.

Galerija


Indira Levak posljednjom je objavom zaintrigirala svoje pratitelje, a posebno je jedan detalj bio zanimljiv. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!'' Indira Levak Energična i uvijek nasmiješena Indira priznala od čega se teško suzdržava: "Letim i onda netko stisne gumb stop"

"Da se naslutiti da će ova nedjelja biti jako interesantna. Gledamo se", najavila je pjevačica novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je članica žirija. 

Naime, Indira na objavljenoj fotografiji ima zalijepljene brkove i tamniji ten. "Jedva čekamo", "Kraljice", "Kao brat od Tine Turner", komentirali su njeni pratitelji koje je nasmijala. 

Inače, pjevačica je nedavno otkrila može li se zamisliti u natjecateljskoj ulozi. "Nekoliko puta u karijeri transformirala sam se u neke meni drage pjevačice i pjevače i moram priznati da mi je bilo jako zabavno. Nije lako skinuti nečiju mimiku, pokrete, boju glasa, ali ja sam žena koja voli izazove i ne odustajem tako lako. Gledajući naše kandidate znam koliko je puno sati i truda uloženo u svaku točku i skidam im kapu. Nije lako tako iz tjedna u tjedan i mislim da je to najteži dio jer oni iz jedne uloge moraju odmah početi ulaziti u drugu", istaknula je Levak. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Stala da natoči gorivo u metalnog ljubimca iz svoje zavidne kolekcije, pa uhvaćena u zanimljivim pozama