zanimljiv detalj

Promjena na njenom licu zaintrigirala obožavatelje: Indira pozirala u drukčijem izdanju

Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 1 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 1 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 1 Galerija

Indira Levak najavila je novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" fotografijom.

Indira Levak posljednjom je objavom zaintrigirala svoje pratitelje, a posebno je jedan detalj bio zanimljiv. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

"Da se naslutiti da će ova nedjelja biti jako interesantna. Gledamo se", najavila je pjevačica novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je članica žirija. 

Naime, Indira na objavljenoj fotografiji ima zalijepljene brkove i tamniji ten. "Jedva čekamo", "Kraljice", "Kao brat od Tine Turner", komentirali su njeni pratitelji koje je nasmijala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da se naslutiti da će ova nedjelja biti jako interesantna 😂😂😂😂 Gledamo se @tlzphr @novatv_ ❤️ #tvshow#jury #fun

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Inače, pjevačica je nedavno otkrila može li se zamisliti u natjecateljskoj ulozi. "Nekoliko puta u karijeri transformirala sam se u neke meni drage pjevačice i pjevače i moram priznati da mi je bilo jako zabavno. Nije lako skinuti nečiju mimiku, pokrete, boju glasa, ali ja sam žena koja voli izazove i ne odustajem tako lako. Gledajući naše kandidate znam koliko je puno sati i truda uloženo u svaku točku i skidam im kapu. Nije lako tako iz tjedna u tjedan i mislim da je to najteži dio jer oni iz jedne uloge moraju odmah početi ulaziti u drugu", istaknula je Levak. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Stala da natoči gorivo u metalnog ljubimca iz svoje zavidne kolekcije, pa uhvaćena u zanimljivim pozama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene