Indira Levak nasmijala je sve videima koje je objavila na Instagramu, a koji su isječci s njezina nastupa na Dori.

Galerija


Pjevačica Indira Levak uvijek je za dobru zabavu, a voli se nasmijati i na svoj račun. Na Instagramu je podijelila dva satirična videa koja je napravio pjevač Davor Lovrinić, jedan od natjecatelja showa Supertalent.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Videa su isječci s njezina nastupa na prošlogodišnjoj Dori, kada se Indira natjecala s pjesmom "You will never break my heart". "Ekipa i ja na putu za birtiju na dan ponovnog otvaranja" i "Kad me prodavačica pita da li želim šunkicu u komadu ili rezano" poruke su uz njezinu koreografiju, a sudeći po Indirinim komentarima, dobro se nasmijala na svoj račun.

"Volim kad se smijete! Ajmo još", napisala je Indira u opisu videa. "Carica si", "Najbolja si", samo su neki od brojnih komentara koje su joj pratitelji ostavljali u komentarima uz emotikone plakanja od smijeha.

Tijekom posljednje sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", Marko Braić se transformirao u Indiru te je izveo njezinu pjesmu s kojom se natjecala na Dori, a pjevačica je bila vidno raspoložena tijekom cijelog njegovog nastupa.

Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

Od nepoznate djevojke do pozornice Eurosonga: Tko je Albina, pobjednica ovogodišnje Dore?