ljubav cvjeta!

Indira ne skriva koliko je zaljubljena u svojeg supruga, javno mu je posebnim povodom uputila romantičnu poruku

Indira i Miroslav Levak Indira i Miroslav Levak In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira i Miroslav Levak +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak je na Instagramu objavila fotografiju supruga Miroslava uz koju mu je napisala hvalospjev povodom njegova rođendana.

Pjevačica Indira Levak na Instagramu je čestitala rođendan svojem suprugu, poduzetniku i bodybuilderu Miroslavu.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 3 Ranjeni, ali sretni Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

Objavila je njegovu fotografiju na kojoj pozira s njihovom mačkom uz koju mu je posvetila romantičnu poruku.

"Kada me pitaju što je sreća, ja svaki put izgovorim tvoje ime, a kada me pitaju što je ljubav, ja pomislim samo na nas dvoje. Sretan rođendan najboljem mužu na svijetu", napisala je Indira, a svojim hvalospjevom rijetke je ostavila ravnodušnima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

U komentarima su se nanizale rođendanske čestitke, a mnogi su paru poželjeli i da zauvijek ostanu tako sretni i zaljubljeni.

Indira i Miroslav vjenčali su se u lipnju 2014. godine u mjestu Jabučeta pokraj Bjelovara. Vjenčanje je proteklo bez medijske pompe, a na ceremoniji je bilo stotinjak uzvanika. Prošle godine proslavili su šestu godišnjicu braka, a Indira je za IN magazin tada otkrila da im u ljubavi još cvjetaju ruže.

"Suprug i ja stvarno uživamo u sreći i u životu i moram priznati da stvarno nismo apsolutno ničime opterećeni", kazala je pjevačica.

Prije Miroslava Indira je bila u braku s Narcisom Mujkićem, od kojeg se razvela 2010. godine, nakon 9 godina braka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene