Proslavila 46. rođendan

Bila crnka ili plavuša, Indira svake godine izgleda sve bolje: Koja njezina faza vam je najdraža?

Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Screenshot) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Screenshot) Indira Levak (Foto: Screenshot) Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Galerija

Indira Levak proslavila je 46. rođendan, a mi smo se prisjetili kako se mijenjala tijekom godina.

Poznata hrvatska pjevačica ekscentričnog stila i dubokog glasa, Indira Levak, napunila je 46. godina i prigodnom fotografijom na Instagramu obilježila svoj dan. 

Odjevena u kratki kombinezon s bijelim točkama, pjevačica je istaknula vitke noge i pozirala s balonima u ruci.

"Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije! Za rođendan sam poželjela novu frizuru", napisala je u objavi, a otkrila je i kako će provesti rođendan. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije! Za rođendan sam poželjela novu frizuru i @vikleriruz mi je čarobnim štapićem ostvario želju! Zar to nije genijalno! Ovaj put na moj roćkas ja ću iznenaditi Mireka! 😂 Stiže mu kući zanosna plavuša s vjetrom u kosi! 🎉 Hvala dragi moji na divnim čestitkama! ❤️ #bday #happiness💕 #funfun #love #dugokosa @vikleriruz #životjesada

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


"Ovaj put, na moj ročkas, ja ću iznenaditi Mireka. Stiže mu kući zanosna plavuša s vjetrom u kosi! Hvala dragi moji na divnim čestitkama!" dodala je Indira. Njeni prijatelji, kolege i obožavatelji u komentarima su joj uputili svoje čestitke i istaknuli kako izgleda bolje nego ikada.

"Veselje najljepše, sve ti sretno bilo!", "Ma draga moja, tebi svaka godina godi", "Kosa mrak","Top", pisali su joj. 

Indira je već desetljećima prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni, a iako se njezin izričaj mijenjao s godinama, pjevačica je uvijek uspjela zadržati svoj prepoznatljivi stil i energiju. Slavu je stekla pjevajući u grupi "Colonia" od 1996. do 2017. godine, nakon čega se upustila u solo pjevačke vode. 

Mnogi Indiru pamte upravo iz njezine najranije faze kada je imala dugu crnu kosu i odijevala se u kožu. U tom periodu kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih nastali su i Indirini najveći hitovi, pa ne čudi da su se mnogima scene iz video spotova "Colonie" iz tog perioda urezale u pamćenje. 

Svima omiljena pjevačica je bila u braku s Narcisom Mujkićem do 2010., a za poduzetnika Miroslava Levaka se udala 31. svibnja 2014. godine. Za svog Mireka Indira kaže da joj je najveća životna podrška. 

Nekoć darkerica, a danas vrckava plavuša, Indira je kroz sve svoje transformacije uspjela ostati vjerna sebi, a publika joj iz godine u godinu rasprodanim koncertima pokazuje koliko ju voli. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty) +8 Tom Hardy (Foto: Twitter) Zanimljivosti Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene