Svadba na vidiku?

Indira: 'Jevgenij ženi me, ženi me!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colonia ima novi singl - 'Hladna soba'!

Stoga je bend premijerno predstavio njihov novi singl 'Hladna soba', zbog čega je studio Narodnog radija bio rashlađen na temperaturu ispod nule.

Pogledaj i ovo Indira Levak i Nives Celzijus biste li ju prepoznali? Pogledajte kako je Indira izgledala 1998. kad je nastupala na Dori i koliko se promijenila

Sve je bilo puno leda, a ekipa je premijeru odradila u zimskim kaputima, zabundani šalovima i kapama, dok je Indira na glavi nosila šubaru.

>> Indira u bikini izdanju: Izgleda odlično!

'To je naša najgora pjesma ikad. Ovo je čista cajka. Volio bih da se ljudi pobune, jer kad se svi bune imamo milijun pregleda u dva dana', našalio se Boris Đurđević, aludirajući na buru koja se podigla oko Rozgine pjesme Nirvana, za koju je upravo on radio produkciju. Pjesma Hladna soba isprva je trebala biti tamburaška. 'Nisam se htio ponavljati pa smo napravili ovakvu plesnu verziju', rekao je Đurđević.

Zimskom ugođaju u studiju doprinio je i poziv iz Moskve, obožavatelja Colonije, Jevgenija koji je Indiru oduševio.

'Jevgenij ženi me, ženi me', vikala je Indira na engleskom jeziku, prisjećajući se usput i nekih ruskih izraza, koje je učila u školi. Boris i Kameni nagovarali su je da provjeri njegovu imovinsku karticu. 'Pitaj ga što radi, jel ima para i neku tvornicu', rekli su dečki tjerajući je da izmjene brojeve telefona i da se odmah uda za Rusa. Pogledajte video!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene