Posljednjih nekoliko dana u Korčuli su uživali svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa sa svih sedam kontinenata, a sve zbog jednog indijskog vjenčanja.

Galerija


Korčula polako postaje sve popularnija destinacija na svijetu kad su izmjene bračnih zavjeta u pitanju.

Vezani članci Crkva na Korčuli (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Na Korčuli jedinstven događaj za stanovnike i turiste: Obred Velikog petka i noćna procesija Kanader (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Svi vatrogasci s otoka od jutra se bore s požarom na Korčuli, gasila ga i dva kanadera

Prema podacima, samo ove sezone u planu je gotovo 50 stranih vjenčanja, a Korčula je za razliku od Dubrovnika zadržala intimnost i mir. Njezina ljepota predivna je scenografija za romantična vjenčanja koju sve više mladih parova prepoznaje kao svoju destinaciju za najromantičniji dan u životu.

Jedan od parova koji su se odlučili na vjenčanje u Korčuli jesu George Bozovic i Rohini Bhala, par u kasnim dvadesetima koji inače živi u Londonu. 

George, koji je inače IT-jevac, porijeklom je iz Hrvatske. Njegova je baka s Korčule iz obitelji Arneri, a Rohini je Indijka. I samo je vjenčanje održano u palači Arneri. 

Među uzvanicima su bili gosti sa svih kontinenata, pa su tako posljednjih nekoliko dana u Korčuli uživali svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa sa svih sedam kontinenata.