Oni su uvijek i svuda prisutni. Poznata lica domaće političke, sportske i glazbene scene, spremna su za inauguraciju Kolinde Grabar Kitarović.


Brojni ugledni gosti iz inozemstva i Hrvatske došli su na trg po lijepom i sunčanom vremenu, a sve kako bi pratili inauguraciju Kolinde Grabar Kitarović.

PRATITE UŽIVO Kolinda Grabar Kitarović danas priseže na dužnost predsjednice

Vezani članci Milan Bandić Bandić o kaznenoj prijavi zbog sljemenske žičare: "Ja sam odgovoran za sve i kad golub krepa" Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

Uz političare, među dvije tisuće nazočnih, su i brojne osobe iz kulturnog, estradnog i sportskog života, primjerice zamjenik izbornika nogometne reprezentacije Robert Kovač sa suprugom.

'Između Kolinde i Karamarka mogu se očekivati tenzije i sukobi'

Inauguraciji nazoče i generali Mladen Markač i Damir Krstičević, a oduševljenje okupljenih građana izazvao je dolazak zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Masi okupljenih pridružili su se i Nevenka, Stjepan i Miroslav Tudjman.

Među poznatim licima primjetili smo nezaobilaznu Nives Celzijus, Zdravka i Zorana Mamića, Stipu Mesića. Poznatima se pridružio i pjevač Dražen Žanko. Kako se vrijeme same inauguracije približava, sigurno će se pojaviti još neka poznata lica. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook