Plijenila pažnju

Impresivan dekolte JLo: 'Nabacivao' joj se odnedavno slobodni kolega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim dobitnika, zvijezda večeri na dodjeli Zlatnih globusa bila je i slavna pjevačica koja je plijenila pozornost dobrim izgledom!

Na 72. dodjeli nagrada Zlatni globus, osim dobitnika, pažnju je privukao i dekolte slavne pjevačice Jennifer Lopez. Njega je primijetio i odnedavno slobodni glumac Jeremy Renner koji je s pjevačicom najavio nominirane u kategoriji najboljeg glumca u TV miniserijama ili TV filmovima. Renner se, naime, razveo od svoje supruge Sonni Pacheco nakon samo 10 mjeseci braka.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Ni Bradley ni Jeremy Istina izašla na vidjelo: Znamo tko je kriv za prekid slavne pjevačice i njezinog zaručnika

Otišli kući pjevajući - dobitnici Zlatnih globusa

'Hoćeš da ja otvorim kuvertu, imam nokte', pitala je J.Lo svog kolegu, a on joj je odgovorio: 'Da, a imaš i globuse!' Ovaj je komentar nasmijao slavnu pjevačicu, no ipak se nije dala smesti te je objavila da je Billy Bob Thornton osvojio nagradu.

Guza kojoj ni slavna glumica ne može odoljeti: 'Oprosti, morala sam je zgrabiti!'

Jenn je plijenila pažnju u haljini dizajnera Zuhaira Murada, a svima je za oko zapeo njezin impresivni dekolte. 'Volim ga, on mi je jedan od omiljenih dizajnera', priznala je pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene