Prije pet mjeseci je postala mama, i od tada je marljivo radila na gubitku kilograma nakupljenih trudnoći - sada je pokazala rezultate!


Vježbanje se isplatilo: 30-godišnja Imogen Thomas izgleda sjajno! Kako bi svima pokazala rezultat svog napornog rada, objavila je fotku na Twitteru.

>> Kako slatko - Prvi put pozirala sa svojom djevojčicom

Vezani članci Bez grudnjaka Grudnjaci su im na pranju, ali fotografiranje ne može čekati, pa su pozirale bez njih Minijaturne krpice Njihove minijaturne krpice možda su test korone, dovoljno je da samo zakašlju i bile bi potpuno gole

Pokazala je fanovima kako je izgledala prije, i kako izgleda sada. Ostavila je i motivirajuću poruku: 'Nove mame... ne odustajte, pogledajte koliko daleko sam ja dogurala... težak rad i posvećenost. Normalno, zdrava prehrana i vježba! Sada sam veličina 38!'

Nadodala je kako ne želi da mame misle kako treba žuriti s gubtikom kilograma. Imogen je istaknula kako je prošlo 8 tjedana prije nego li je počela vježbati.

Inače, Imogen Thomas, britanski model, proslavila se kada je postala Miss Walesa. Nakon afere s oženjenim nogometašem Ryanom Giggsom, na neko vrijeme se povukla iz javnosti. Danas je zaručena za poduzetnika Adama, s kojim ima kćerkicu Arianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook