Porscheom se zabio u stablo

U stravičnoj nesreći poginuo junak 'Brzih i žestokih'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prometnoj nesreći poginuo glumac Paul Walker.

Paul Walker poginuo je u automobilskoj nesreći u subotu oko 15  i 30 sati po lokalnom vremenu. Nesreća se dogodila u Santa Clariti, a Paul i njegov prijatelj poginuli su na licu mjesta.  Njegov prijatelj, koji je vozio automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom zbog prebrze vožnje, zaletio se u drvo, a automobil je eksplodirao na mjestu.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) presretna je! Udala se kći tragično preminulog glumca, a svima je za oko zapelo tko ju je otpratio do oltara!

Izvori navode da je Paul bio u Santa Clariti kako bi sudjelovao na dobrotvornoj priredbi vlastite organizacije Reach Out WorldWide za podršku žrtvama tajfuna na Filipinima. Paul i njegov prijatelj otišli su na probnu vožnju s novim Porscheom GT. Nesreća se dogodila za vrijeme te probne vožnje, a brzina je bila ključni faktor. Također, izvori navode da su žrtve bile toliko spaljene da bi trebali dani prije nego što bi se tijela identificirala.

Junak ciklusa filmova 'Brzi i žestoki' poginuo je u četrdesetoj godini života, imao je 15-godišnju kćer Meadow koji je dobio u vezi s tadašnjom curom Rebeccom McBrain.
Vijest o njegovoj smrti proširili su i potvrdili njegovi prijatelji i kolege glumci  putem facebook i twitter profila.

Tragičnu nesreću snimili su slučajni prolaznici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene