Tematski park i dom iz bajke pokojnog kralja popa, bilo je mjesto brojnih atrakcija koje su sve redom bile projekt maštovitog uma pjevača. Velebno zdanje sada se prodaje!


Slavno, ali i kontroverzno imanje 'Neverland' pokojnog kralja popa Michaela Jacksona stavljeno je na prodaju i to prvi put nakon pjevačeve smrti. Velebno zdanje od skoro 1100 hektara nalazi se izvan Sante Barbara u Kaliforniji. Tvrtka koja je svojevremeno otkupila Jacksonov dug te zatim obnovila imanje, sada se ipak odlučila na prodaju.

VIDEO 17-godišnja kći Michaela Jacksona je odrasla - pokazala dečka

Vezani članci Michael Jackson (Foto: Getty Images) Šokantna ispovijest bivše pomoćnice: ''Jackson je u spavaću sobu dovodio dječake, skupljala sam njihovo rublje'' Joe Jackson, Michael Jackson (Foto: Getty Images) Životna priča čovjeka koji je od svoje djece stvorio svjetsku senzaciju, tjerao im strah u kosti i zbog toga nije zažalio

Cijena je određena na 100 milijuna dolara, a cijeli kompleks više ne nosi naziv 'Neverland'. Sada se zove 'Sycamore Valley Ranch', kako se imanje zvalo prije no što ga je u 80-ima kupio Jackson. Kompleks, između ostalog, sadrži i bazen, košarkaško igralište i teniski teren.

Iako je legendarni Jacksonov zabavni park uklonjen (kao i sve egzotične životinje koje je pjevač držao na imanju), povijest intrigantnog imanja i dalje ostaje. Imanje, dakako ne prati dobar glas, prvenstveno zbog optužbi za zlostavljanje djece koje su pokojnog pjevača pratile do smrti.

Žele dokazati da je bio predator koji je godinama zlostavljao djecu

Ukoliko se neki fan odluči na kupnju imanja, ipak ostaje dašak starog 'Neverlanda'. Naime, na prednjem ulazu u zdanje, ipak su zadržani veliki sat od cvijeća te natpis 'Neverland'. U svakom slučaju, radi se o pravoj poslastici za vječne fanove kralja popa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook