Seksi vladarice

TKO ZNA ZNA - One će vas naučiti kako se to radi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O njima nikad dosta vijesti, njihove fotografije uvijek su atraktivne, a like dobiju kao od šale. Evo tko su kraljice društvenih mreža u Hrvatskoj, ali i regiji.

Društvene mreže pravo su mjerilo popularnosti zvijezda, a borba za svakog sljedbenika vodi se golišavim fotografijama, a rjeđe i kontroverznim statusima.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Znaju to i one - slavne kraljice Instagrama, ali i ostalih društvenih mreža. Ni ovakav popis ne može proći bez Severine, koja na Instagramu i Facebooku sveukupno broji više od 1 250 000 obožavatelja, a broj svakodnevno raste. Iako nije aktivna na Twitteru, za to nema ni potrebe, jer i ovako ima dovoljno poklonika.

Odbrojavanje - Još pet dana do Sevkinog 'srpskog vjenčanja'

Seve se za svoj prostor bori seksi fotografijama, ali i slatkim obiteljskim objavama. Ima tu i snimaka s koncerta i modnih snimanja, pa svatko može nešto novo saznati o omiljenoj divi. Jelena Rozga još se nije približila magičnoj brojci od milijun fanova, te na mrežama ima više od 700 tisuća obožavatelja.

Konačno otkriveno kako Dara od Radojka!

I Rozga najčešće objavljuje seksi fotografije, a u posljednje vrijeme njeni sljedbenici mogu popratiti i kako cvjeta njena ljubav sa Stjepanom Hauserom. Kad je regija u pitanju, Seka Aleksić iznimno je aktivna na Facebooku, Twitteru i Instagramu, pa je sveukupno prati 1 300 000 ljudi. No, i Severina i Seka mogu se sakriti pred aktivnom Jelenom Karleušom. Ekscentrična Jelena ima sveukupno 1 550 000 ljudi koji je prate na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene