Hollywoodski glumac Charlie Sheen odlučio je pomoći djevojčici koja boluje od rijetke vrste raka i na taj način dokazao da je, unatoč brojnim problemima, zvijezda koja zaslužuje sve pohvale.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Denise Richards Razotkrivena njezina afera sa ženom? Glumica muža varala s kolegicom, a sad je sve izašlo na vidjelo Slika nije dostupna 'Molim vas, prestanite je gledati i puniti svoju glavu prljaštvinama!'

Prema pisanju TMZ-a, Charlie je nedavno u Hermosa Beachu u Los Angelesu razgovarao s policajcem koji mu je otkrio da ima 10-godišnju kćerkicu Jasmine koja boluje od dječjeg rabidosarkoma.

To je rijetka vrsta raka koja se javlja u mišićnom tkivu i zahtjeva punih godinu dana skupih tretmana poput kemoterapije i radijacije.

Charlie je bio zgrožen pričom zabrinutog policajca i rekao da nijedan roditelj ne bi trebao gledati svoje dijete da prolazi kroz to. Sljedeći dan ispisao je ček za malenu Jasmine vrijedan 75 tisuća dolara!

>> Charlie ima novu prijateljicu: Baš su se našli!

Ček je predao policijskoj postaji u Hermosa Beachu gdje tata malene Jasmine radi, a oni su nakon Charliejeve prekrasne geste otvorili fundaciju u čast hrabre djevojčice i na taj način planiraju prikupiti još novaca.

Iako je Charlie Sheen u Hollywoodu sve manje poznat po dobrim ulogama a više po ekscesima, konzumiranju droga i alkohola, te burnim vezama iz koje ima četvero maloljetne djece - za ovu gestu zaslužuje samo riječi hvale!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook